Jag flyter pååå!

Dagens köp blev en parfym från Puma , FLOWING heter den . Den doftar underbart, en väldigt lätt doft. Och jag älskar lätta dofter. Så den blev ett kap för mig. Kostade cirka 150 kronor på Ica Maxi.

If i could wish, i'd wish for you

Köpte mig själv Loréals silverschampo, och jovisst det fungerar! Det gula/orangea är nästan borta! En tvätt till och sen är jag väl en regelrätt blondin tror jag bestämt. Var och jobbade idag, ska dit imorgon igen. Ringa till besvärliga apotek och packa massa kuvert med några killar. 1030 brev/kuvert. Lovely. Men vad gör man inte för pengarna!?



Langar en hemskt gammal bild!

A bit unruly and goodlooking?

Jag skulle ha klippt av ett par shorts idag. Det har jag inte gjort. Istället har jag bränt mig på axlarna och ryggen, druckit massa saft med syster, läst lite, sprungit och suttit och chattat så jag halvt dött. Skämt åsido , men jag är så trött på min webcam! Den vill aldrig funka när den ska.



Imorgon ska jag jobba. Inte lika kul, måste gå upp vid 8. Me dislike.

L O A D S O F L O V E

I get drunk

Well my first kiss went a little like this;
I said no more sailors and no more soldiers
With your name in a heart tattooed up on the shoulders
Your kiss is like whiskey, it gets me drunk
And I wake up in the morning with the taste of your tongue



Ny favoritlåt på g! Har så äckligt ont i magen, för jag har ätit tårta och sås idag som inte var till för mig, fullt med vanlig mjölk. Ont i magen! Inget tar bort det heller, lyckat! Firade styvfar idag med, hela tjocka släkten var här, lekte med kusinerna + styvbrorsonen. Åh, jag tycker om dem! "Visade" upp klippet vi spelade in som slutarbete i musiken, och fick en kommentar "Jag hoppas du kommer ihåg oss sen?!". Gjorde mig så otroligt varm inombords. För det är så det är, och jag kommer komma ihåg min familj.

L O A D S O F L O V E

Pretty vs gorgeous

Fin, söt, nätt, snygg.
Härlig, underbar, läcker.

Varför ska man nöja sig med att vara PRETTY när man kan vara GORGEOUS ....?
Inte bara till utseendet, utan insidan med. Vore väl inte så svårt? Det är precis som i typ Super Mario Bros, man byter bara nivå/level/värld. Så mycket svårare kan det väl inte vara? Det handlar om att bli bättre..!?


Bild från i förrgår.

L O V E & S U N S H I N E

WANTS: ny lock, &, plattång, pengar, till stan

Varför bloggar jag bara på kvällen/natten? Hm.
Midsommar igår! Fick några bra bilder från igår. Var ute och sprang med min fot och mina ben som gör svinigt ont. 25 minuter höll jag ut, sedan la jag mig och solade ett bra tag. Håller på att bränna mig - igen! Sminkade och fotade syster också, så imorgon ska jag ta tag i dem!
Imorgon ska jag orka springa lite till, måste få bort mitt onda, innan jag ska hjälpa mamma i köket. Sedan kommer gäster, Thommy fyller ett år äldre. Och då blir det väl bara att umgås.
På tal om ingenting så saknar jag bilder på mig själv. Nya bilder. Får inte till det längre, kanske för att jag inte orkar ta några kort på mig själv, haha...
Nu ska jag sova, måste vänja mig vid att gå och lägga mig (och gå upp!) i tid, ska jobba på tisdag! Börjar kvart i tio och slutar kvart i fem, sitta i telefon hela dagen.



L O V E

Listening to D. Bowie

Godmorgon, eller god natt? Jag vet inte vilket. Klockan är nästan ett på natten, och jag är smålullig för ovanlighetens skull! Firat midsommar hemma med syster, mor och hennes sambo. Var nere vid stranden och kikade på midsommarstången, åt en massa mat (urk!) och såg på Moulin Rouge med alla. Under den tiden slukade vi en flaska champagne, jag min mor och sambo, och tre liter cider med min syster. Just nu mår jag underbart!
Imorgon ska jag och min syster ut och springa lite (urk!) för jag måste komma i lite form till hösten. Bikinisnygg, what ever, jag går inte i bikini i alla fall! Imorgon ska jag baka med mamma också, och kanske träffa M inne i Kungsbacka!
Ingenmansland är lite som rehab just nu. Har inte direkt någon underbar kontakt med omvärlden eftersom internet funkar lite halvt om halvt bara i mitt rum och det tar en timma eller mer att ta sig in till civilisationen.
Men men.



L O V E

Thinking thinking vacation vacation

Min mor kom in till mitt rum tidigare och frågade om det var någonstans jag ville åka. Jag visste inte, och sen fick jag en påse med Viol-polkagrisar . Mitt absoluta favoritgodis, som jag inte får tag i om jag inte åker till Gränna. Eller kan man beställa det? Måste ta reda på det!


bild: polkagrisbagarn.se

I alla fall! Jag frågade henne om jag får lite tid att tänka på vart jag vill åka på semester, i Sverige, utan husvagn, och jag fick inte lång tid! Vi ska åka nästa vecka och jag fick lite panik redan då. Nästa vecka? Tänk om alla här blir helt knasiga som de har en tendens till att bli? De har inte blivit än, kanske för att det är semester och de är hemma från jobb och allt..!?
Så jag kikade runt lite. Bollade lite med Marcus över msn , och kom fram till att , jo Skåne verkar trevligt. Jag gillar ju Skåne och snackar halvskånska och har ju halva släkten där. Så Skåne, varför inte. Kikade lite till, och ja... Ystad?
Varför inte?


bild: braasch-megalith.de

Sen såg jag priserna där. Det enda som inte kostar skjortan är typ Ales Stenar !? Förstod först nu hur äckligt dyrt det är att gå på spa! Jag älskar spa! Vill så sjukt gärna gå på Ystad Saltsjöbad och bara slappna av och ta hand om mig själv. Men det kostar skjortan.


bild: ysb.se

Eller ska jag säga att jag vill till Helsingborg och ta en sväng över till Danmark över dagen... Och ta det lugnt där? Bara vara och shoppa lite kanske. Eller åka till Ullared? Jag älskar Ullared.
Men nej jag vet inte.

Och detta blev ett väldigt konstigt och långt inlägg, mitt i natten. Nu ska jag ta något att dricka och sen ska jag sova.
Imorgon kommer jag vara ensam hemma hela dagen, kanske ska ringa Amanda och kolla om hon vill gå på stan med mig ett tag. Sen kommer alla hem och min syster har en kompis med hem som ska sova över. Det kommer inte bli lattjo lajban, haha.
På tal om allt och ingenting så är jag besviken på kärleken - ska inte kärlek vara något positivt och bra? Just nu får jag bara ont i magen såfort jag tänker på k-ordet , och ä-ordet....



(Försöka) Dygna med f.r.i.e.n.d.s. inatt igen??

L O V E

-15% successfull right now

Jag hatar en-gång-i-månaden-ont-i-magen-och-illamående. Förstår inte varför jag ska bli sjuk varje gång! Måste verkligen ta mig i kragen och fixa en tid hos UM och fixa p-piller... Ingenting jag jublar över, haha.
Imorse åkte min dearly beloved papa till Tyskland. Så jag ska hem till min mor alldeles strax - hon ringer när hon nästan är här. Har precis hällt i mig lite av mormors medicin mot engångimånaden och ja, jag mår mycket bättre nu! Trots att benen är vingliga har jag inte lika ont i magen längre. Jag var duktig imorse med och åt tabletter innan jag åt nutella, så jag slipper få ont i magen för det sen.

Minnesnotering - ta med medicinen till mamma.

Det är solsken ute, kom att tänka på igår när det verkligen var roligt väder! Slänger in lite bilder senare. Hm, ska nog plocka ihop min dator nu . Mor min kommer säkert när som helst. Och juste, min syster ska ha 3 kompisar som ska sova över imorgon. Kommer bli lattjo lajban (eller inte). Kan någon hindra mig från att göra något riktigt dumt!?



-dålig sminkdag, ja till och med jag har det!-

L O A D S O F L O V E

Me + Amanda = Success

Alla killar ska älska oss, alla tjejer ska avguda oss (näst intill). Vi ska vara dem som alla vill ha med överallt, vi ska bli de två tjejerna som folk bara vill ska vandra in genom dörren och bara... vara helt faboulus.

Kronprinsessan Viktoria och Prins Daniel



Fyfarao vad vacker hon är, kronprinsessan! Sessan Madeliene hade också en jättevacker klänning. Min personliga åsikt om kronprinsessans brudklänning är dock att den kunde varit lite mer... spektakulär. Den var väldigt enkel och fin, men hade jag varit en prinsessa så hade jag velat ha en riktigt vacker klänning, en av Vera Wang till exempel. Eller Dior.
Dock vet jag ju ingenting om vem som designat Kronprinsessans klänning.
Men klänningen på bilden, den är helt underbar och jag vill ha den.
Nu ska jag fortsätta se på Kortesen på tv, ont i huvudet så det blir ingenting spektakulärt för mig ikväll.

L A T E R

That's the question

Förolämpning eller komplimang?



Från bilddagboken alldeles nyss. Jag hoppas innerligt att han inte läser min blogg.
Jag är inte rasist eller nazist.
Ska man ta det som att vissa killar ser tjejer som horor / slampor? Eller ska man ta det som att man är snygg? Jag tycker det är så svårt ibland, när det är en helt främmande människa som helt random skickar sånt här! (Jag har aldrig sett killen förut.) Ska man lita på personen , ska man inte lita på personen . Ska man acceptera hans msn-adress, eller ska man inte ens svara? Visst, artigheten säger att man ska svara, men om det strider mot ens känslor, om känslorna verkligen säger nej? Vad gör man då? Accepterar man ändå den här helt främmande killen eller ignorerar man honom helt och hållet?
Hm.


L O V E

Tears never show in pouring rain

Åh, underbar dag idag! Sov riktigt länge, sedan åt jag frukost med Viktor på Kungsmässan. Sedan på kvällen bar det av till Pannkakskyrkan , där var Anita, Theo, Martin, Michel och Jonas . Marie och Sanna också såklart. Vi gjorde pannkakor och gick och bjöd på pannkakor i stan och sedan ute i Onsala. Mycket trevligt!
Imorgon blir det grillkväll med många trevliga människor!

L O V E

Klaga inte när jag gått vidare

Har frusit som jag vet inte vad idag! Kanske för att jag blev väckt så ruskigt tidigt idag. Men ett plus med idag är att jag fick mitt hår färgat! Mycket fint blev det. Nu ska jag bara fixa lite silverschampoo så kanske det blir perfekt!
Nu ska jag fortsätta se Knocked Up på sexan!

Angående bilden, från sista veckan innan skolan slutade, på en långrast med Hampus på konstgräset. La precis märke till att mitt vänstra ben & vrist är fetare än min högra. Kanske för att allt hemskt har hänt med min vänster sida...


L A T E R T I G E R S

Random streck !?

Som vanligt när jag har ont i magen (dumma nutella!!) känner jag mig tjock. Och när jag känner mig tjock (vilket jag också är, haha!) sminkar jag mig helt crazy. Detta är min senaste kreation, inspireration från Klairdelysart på youtube.







Nu ska jag tvätta. SUCK.

How to: Städa rummet

Steg ett; Sätt på en spellista på Spotify på högsta volym, låtar med fart för att slippa tankar som ”jag är inne när solen skiner och städar mitt kaotiska rum när mina vänner sitter ute och solar". Men undvik att fastna vid facebook/youtube/bilddagboken etc, för då kommer du inte ta dig i kragen förrän tidigast en timma senare. Undvik även att önska, när du sitter och ser videos på youtube, att rummet städar sig självt, eller möjligen att din far kommer ta dammsugaren och städa åt dig – it will never happen!

Steg två;
Öppna inte fönstret! Inte ens för att vädra! Musiken från din dator kan tas stötande för civila personer som går utanför ditt fönster. De kan också få bestående men om de hör dig försöka ta Lady Gagas höga toner. Och du kan bli stämd för olaga falskt sjungande.

a

Steg tre;
Samla alla kläder som ligger utanför garderoben på ett ställe. I mitt fall är det nästan hela garderoben som ligger utspridd över hela mitt rum. Under kudden, oj, ett par jeans. I skrivbordslådan, oj, en kjol. I bokhyllan, ojsan, en bh. Och över hela golvet. Det är faktiskt lite jobbigt att städa om kläder ligger över hela rummet – man ser inte vad som ligger under. Praktiskt dock om du inte vill städa – släng en tröja över skiten!

Steg fyra;
Det är nu du börjar bli lätt trött på Pa-pa-pa-pokerface Pa-pa-pokerface och sätter dig framför Spotify och börjar leta efter någon annan musik, men det finns inget du är intresserad av just nu. Istället startar du en bra film med mycket musik, som Moulin Rouge, Grease eller Step Up. Det är också nu som du fastnar framför den första halvtimmen av filmen.



Steg fem;
Till ljudet från din film plockar du undan allt skräp från golvet, alltså det som inte får plats i dammsugarmunstycket. Sedan dammsuger du bort allt damm från det synliga golvet samt lister. Har du ett zoo med olika sorters dammråttor under sängen – låt dem vara! Dammråttor under sängen är sällsynta och de ska tas hand om. Mata dem med håret från borsten då och då så gör de inget väsen av sig.

Steg sex;
Skrivbordet. Släng det som ska slängas. Behåll det som ska behållas. Grejer från det gågna skolåret måste du stuva undan på något praktiskt ställe där du aldrig mer behöver se dem. Som långt in i ett förråd, ett garage, en källare eller på vinden. Du kan också mata dammråttorna med böckerna om biologi, kemi och fysik.



Steg sju;
Byt lakan. Sommarvärmen har kommit tillbaka och du kan behöva en förändring från ditt tjocka duntäckte till ett tunnare. Jag hoppar dock över att byta täcke för jag fryser även på varma sommarnätter under duntäcke. Nya fräscha lakan är också toppenhärligt när det gäller nya sommarförälskelser som kanske ska ligga över hos dig. I din säng.

Steg åtta;
Kör ut dammsugaren ut ur ditt rum. Den ser deprimerande ut.

Steg nio;
Plocka in dina kläder i garderoben. Vik dem fint så att de kanske har en chans att få plats. I samma veva kan du lägga ditt smink där det ska vara, borstar, hårprodukter, hårstylers, tofsar, hårnålar och spännen ska också dit där de hör hemma.



Steg tio;
Ta på dig dina skor och stick ut med dina vänner . Och ha kul. Stöka bara inte till det när du kommer hem inatt bara!

Piece of cake!

Footprints in the sand

Strawberry season and loads of love

"Kärlek är att tillåta sig att behöva någon annan och att acceptera att någon annan behöver dig"

källa


Dagen har spenderats med Natalie på Kungsmässan, köpt nagellack och spagrejer för senare hade vi hemma-spa hemma hos mig! Ansiktsmask, handpeeling + nagellack, fotbad + fotfila + nagellack. u n d e r b a r t . Till lunch köpte vi en kartong med belgiska jordgubbar. m u m s !
Imorgon ska jag ta en lång dusch och peela mina ben, sedan blir det att städa rummet. Ser hemskt ut, knappt att man kommer innanför dörren, haha! På onsdag ska mitt hår färgas igen, på torsdag ska jag och Natalie tvätta, och M kommer hem på torsdag från 01/08 land, fredag blir det Pannkaksteamet, på lördag säga hejdå till N som ska åka till sin hemstad Kiruna i EN HEL MÅNAD. Jag kommer sakna tösen så in i helskotta.


Bjussar på bilden!

Nu ska jag se Sex & the City på 3an!

L A T E R H O T T N E S S E S

Sommarlov nu!

Åh jag känner mig så sjukt dålig på att uppdatera på senaste tiden!



L A T E R H O T T N E S S ' E S

ARGH

Jag blir så hemskt ledsen varje gång jag kollar Din bdb. Alltid när du och jag ska ses nämner du aldrig mig, bara alla andra du ska träffa. Duger jag inte längre eller? Det gör så jävla ont i magen och jag vill bara börja gråta, men den enda som är värd mina tårar får mig inte att gråta, så jag ska inte gråta över att du är så mot mig.
Så det så.

Nu ska en mycket trött Erica gå och umgås med kudden.

This is a note

Gurkor är röda,
apelsiner är blå,
dadlar är äckliga
och du är möglig.

-Natalie

Goodie goodie goodie snoodie!

Mitt smink, jag är trött på mitt smink! Just nu lottar LINDA på veckorevyn.se ut en goodiebag HÄR och jag vill så så så så så såååå ha den!
Det kommer snart också lite nya delar på Selfconfidence-school , har verkligen suttit och funderat på vad jag ska uppdatera om, och jag har några nya trådar att dra i!

En av mina favoritsminkningar av Linda,( som bara inte är superduktig på att sminka, hon har typ världens finaste blonda hår (GE MIG) och hon är så superjävkla söt så jag känner mig som en snigel . Hmpf.)



W I S H M E L U C K ~

Desperate for someone, anyone



Ta mig till kärlek .

Du är en soffa!

Om en ny person säger ner till dig betyder det inte att det är fel på precis dig! Det betyder inte att du fått underkänt som människa. Han kanske har en annan sexuell läggning, bråkat med sin partner eller sitt ex eller kanske bara har en skitdag. Sanningen är att du inte har en aning om vad som händer innanför deras skallben för tillfället. Att tro att ett nej bara beror på dig som person är dessutom barnsligt egoistiskt. Han kan inte ens bedöma dig rätt, han har känt dig i typ 3 sekunder. Bedömning kan du överlåta till din familj och vänner.



Men visst, ibland får du ett nej som handlar om dig. Inte ens då ska du ta det personligt! Spelar ingen roll hur länge ni känt varandra, för att hitta någon som vi passar ihop med måste man pröva sig fram, precis som när man köper en soffa på IKEA. Du prövar dig fram, sitter, ligger, du går hem och tänker och sen kommer du tillbaka. Du rensar bort de du inte gillar. Precis med förhållanden: vi blir vänner, bråkar, har skoj, blir tillsammans, gör slut, blir tillsammans igen… Allt innan man bestämmer sig! Men om du nu skulle få ett nej är du bara fel soffa för hans vardagsrum.



L A T E R

Från Malin

Om Gud hade ett kylskåp,
skulle dina teckningar finnas där

Om Gud hade en plånbok,
skulle ditt foto finnas i den.

Gud skickar blommor till dig varje vår
och en soluppgång varje morgon.

Närhelst du vill prata,
lyssnar han.

Han kan välja att bo var som helst i universum,
och han vill bo i ditt hjärta.

Erica

och hennes tusen sätt att överleva.

RSS 2.0