How to: Städa rummet

Steg ett; Sätt på en spellista på Spotify på högsta volym, låtar med fart för att slippa tankar som ”jag är inne när solen skiner och städar mitt kaotiska rum när mina vänner sitter ute och solar". Men undvik att fastna vid facebook/youtube/bilddagboken etc, för då kommer du inte ta dig i kragen förrän tidigast en timma senare. Undvik även att önska, när du sitter och ser videos på youtube, att rummet städar sig självt, eller möjligen att din far kommer ta dammsugaren och städa åt dig – it will never happen!

Steg två;
Öppna inte fönstret! Inte ens för att vädra! Musiken från din dator kan tas stötande för civila personer som går utanför ditt fönster. De kan också få bestående men om de hör dig försöka ta Lady Gagas höga toner. Och du kan bli stämd för olaga falskt sjungande.

a

Steg tre;
Samla alla kläder som ligger utanför garderoben på ett ställe. I mitt fall är det nästan hela garderoben som ligger utspridd över hela mitt rum. Under kudden, oj, ett par jeans. I skrivbordslådan, oj, en kjol. I bokhyllan, ojsan, en bh. Och över hela golvet. Det är faktiskt lite jobbigt att städa om kläder ligger över hela rummet – man ser inte vad som ligger under. Praktiskt dock om du inte vill städa – släng en tröja över skiten!

Steg fyra;
Det är nu du börjar bli lätt trött på Pa-pa-pa-pokerface Pa-pa-pokerface och sätter dig framför Spotify och börjar leta efter någon annan musik, men det finns inget du är intresserad av just nu. Istället startar du en bra film med mycket musik, som Moulin Rouge, Grease eller Step Up. Det är också nu som du fastnar framför den första halvtimmen av filmen.



Steg fem;
Till ljudet från din film plockar du undan allt skräp från golvet, alltså det som inte får plats i dammsugarmunstycket. Sedan dammsuger du bort allt damm från det synliga golvet samt lister. Har du ett zoo med olika sorters dammråttor under sängen – låt dem vara! Dammråttor under sängen är sällsynta och de ska tas hand om. Mata dem med håret från borsten då och då så gör de inget väsen av sig.

Steg sex;
Skrivbordet. Släng det som ska slängas. Behåll det som ska behållas. Grejer från det gågna skolåret måste du stuva undan på något praktiskt ställe där du aldrig mer behöver se dem. Som långt in i ett förråd, ett garage, en källare eller på vinden. Du kan också mata dammråttorna med böckerna om biologi, kemi och fysik.



Steg sju;
Byt lakan. Sommarvärmen har kommit tillbaka och du kan behöva en förändring från ditt tjocka duntäckte till ett tunnare. Jag hoppar dock över att byta täcke för jag fryser även på varma sommarnätter under duntäcke. Nya fräscha lakan är också toppenhärligt när det gäller nya sommarförälskelser som kanske ska ligga över hos dig. I din säng.

Steg åtta;
Kör ut dammsugaren ut ur ditt rum. Den ser deprimerande ut.

Steg nio;
Plocka in dina kläder i garderoben. Vik dem fint så att de kanske har en chans att få plats. I samma veva kan du lägga ditt smink där det ska vara, borstar, hårprodukter, hårstylers, tofsar, hårnålar och spännen ska också dit där de hör hemma.



Steg tio;
Ta på dig dina skor och stick ut med dina vänner . Och ha kul. Stöka bara inte till det när du kommer hem inatt bara!

Piece of cake!



Kommentarer
Natalie

hahahaa FYFAN vad glad jag är att mitt rum ALDRIG kommer så långt som att se ut som ditt bombnedslag :D zoo:et under sängen är dock det enda lika XD och just nu bh:ar i bokhyllan men jag har aldrig dina problem med att städa ;DD <3

2010-06-15 @ 18:05:04
URL: http://unleashedpuppies.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Erica

och hennes tusen sätt att överleva.

RSS 2.0