Tell me everything's allright

Äntligen en dag där det inte finns plats för dagdrömmeri, längtan och andra dumma känslor. Träffade A nere på Kungsmässan, hon köpte supersnygga skor på Raglady, skitfina heels! Sen tog vi en sväng i H&M, skaffade mig själv en ny tunika-klänning och en top med volangärmar. Fika på Espresso House och spana in killen som sommarjobbar (??) där, han tar in disken. Drypande het alltså! Gick runt och kollade lite reor och hittade en ny jeansjacka till moi på Gina. Underbar är bara förnamnet!
Sen bar det hem till mig och vi möblerade om mitt rum, slängde en hel massa skit och dammade lite. Fick nästan dammallergi på köpet, haha. Men det blev superbra, känns inte som att jag bott här länge alls. Ett helt nytt rum.



L O V E .

Jamais à toi, jamais mienne, la nôtre jamais.

Efter en fullspäckad vecka ska jag få min fredagssömn - den bästa som finns! Idag har jag iallafall städat mitt rum, nu går det att komma in hit utan att behöva hoppa, ducka och krypa! Var på IKEA med pappa och köpte inte en, utan tre nya hyllor! En som ska stå vid spegeln och två över fåtöljen. Skulle montera ihop en av hyllorna, och misslyckades nästan totalt. Lucky me så lyckades pappa fixa ihop den så den blev rätt.
Jag är inte en händig man...
Jag har också kommit fram till att jag har väldigt mycket kläder. Så mycket att jag skulle vilja ha några fler. Imorgon ska jag och Amanda ut på turné, shoppa heels till henne på Kungsmässan, och sen tar vi kanske tåget till Freeport. Mys!



Annars är jag just nu som ett litet barn på julafton - superglad!

L O V E .

Jag väntar snällt i kön på dig


Jag tycker fortfarande om Oskar Linnros! Och jag gillar Marilyn Monroe. Och jag längtar till TUSEN till skolstarten.












Brantevik #2











How to be miserable...

Ibland är det som ett hugg i magen, trots att man egentligen inte gjort någonting. Men det är väl därför det blir som misshandel av sig själv, för att man inte agerat när man skulle. Som att se någon gå förbi och inte säga hej, trots att man så gärna vill. Eller undvika att vara arg på någon, även om man bubblar av ilska inuti. Eller när man ser den där personen som man saknar så man skakar. Som man inte kan säga någonting vettigt när man är nära, även om det är tre meter emellan. Man kan ljuga hur mycket man vill, men hur länge kan man ljuga för sig själv? Innan man inser sanningen och förbannar sig själv för att ha ljugit så länge. Man kan bara titta på sig själv och se sig själv brinna. Bli hånad av sitt eget samvete. Man har svikit sig själv, när man trodde att man hade rätt, att det gick att så, när man från början blev tillsagd att det inte skulle fungera. Tillslut kommer man bara stå där, naken i verklighetens skarpa ljus, och inse att man gjort helt fel. Och ingenting kan ändra på det.

Ibland har man tur och har någon som håller en nere på jorden. Och vad skulle man göra utan henne?

Curly

Sådär, vaken och tillfixad. Lätt makeup, lockigt hår, skjortklänning..... Kan inte bli bättre, min mening! Ska träffa A nere på Kungsmässan senare, shoppa shoppa och jösses jag har saknat den kvinnan!

Where's the BBF?

SÅ! Jag är hemma, sitter i min välbekanta skrivbordsstol (skrivbordsfåtölj?) och ser SATC filmen, jag älskar den verkligen . Fick aldrig sett den på bio, så jag ska se den när den kommer ut på dvd. Längtar! Det blir en lugnt hemmakväll idag. Se en film eller två, gå och lägga mig tidigt och imorgon blir det fullspäckat schema med A ! Jösses vad jag saknat henne! Så the wingwomans ska ut på stan. Och kanske hitta någon BBF åt någon av oss. (BBF = Best BoyFriend) Gothia kanske? Vi får se.
Bilder från Skåne kommer inom kort!

L O V E

Brantevik #1











Från vandrarhemmet.

SKÅNE!



Vi har trådlöst internet här, förstå hur lycklig jag är! I alla fall, BRANTEVIK ligger här, och är typ en av Svedalas sötaste byar! Visserligen är vandrarhemmet inte jättestort , rummet vi har är jättelitet och utan badrum. Men ändå. Kommer förhoppningsvis inte spendera så mycket tid här...
Nu ska jag bädda min säng!

K A T C H I N G

Jag kommer sakna min wingwoman när jag är i Skåne! Systra mi får agera vikarie, vilket antagligen inte kommer gå bra alls. AMANDA, FÖLJ MED I MIN HANDVÄSKA.



& jag måste skaffa nya bilder på oss!

Miss; manquer ; verpassen ; perdere ; perder













Bara några jag saknar. That's it .
Imorgon åker jag till mitt älskade Skåne!

K A T C H I N G
(får lön i slutet av juli!)

Nytt gånger 3

Jag har en ny favoritlåt. Spelar den om och om igen.
Känner mig lite halvt som låten just nu. Jag väntar och väntar på min tur.



Shoppade med mamma efter jobbet, hon fick nya underkläder, jag fick den här supersköna tunna rutiga sommarjackan och nya solisar, för alla mina har haft en tendens att gå sönder. Ska skaffa ett fodral till dessa underbaringar.



K A T C H I N G  K L I R R  K L I R R
(räknade ut hur många pengar jag kommer få i början på augusti. Jag har råd att köpa mig en iPhone då. Och lite till kläder, och kanske ett par skor. Om jag har tur, tihi!)

Blixtrar, blöt chef och söderte

Jao, jag är på jobbet. Har absolut ingenting att göra. Börjar bli lite trött på det här, att arbeta menar jag. "Working nine to five, tryin make a way of living". Hade hellre varit med någon underbar person idag istället. Lagret har dålig luft och jag gäspar. Mycket.
Igår (efter jobbet såklart, åh vad jag börjar bli trött på jobb!) kom Amanda och Marcus till moi vi åt glass och lekte på lekplatser, haha! Superkul. Säkerligen den trevligaste kvällen jag haft denna veckan.

Oj nu kommer Schenker.

K A T C H I N G .

p.s. I hate you

Jag är så arg.

Så äckligt a r g .

Thanx for the memories, bitches .


Inatt ska jag i alla fall drömma om Pete Wentz. Trots att han inte är ledig. Men det är väl det närmaste jag kommer till lycka, right? (A R G)

P.s. I love you

Jag älskar mitt hår när det är helt volymigt och tjockt och tjiiiiiii, jag älskar mitt hår! Vart som tusan idag, lagret på jobbet var en bastu! Åkte ut med båten med pappa och farmor på kvällen, tror jag blev lite brunare i alla fall. Det är underbart! Just nu ser jag Knocked up (typ världens roligaste film) och ska precis stänga av. Sova för att vara utsövd på jobbet imorgon. De där pengarna kommer klirra in på mitt konto i augusti!
(jag vill ha en bebis.)



K A T C H I N G

Nobody else but you



Bring some love to the world!

Then i lol'd again... twice





Vollmilchschokolade



250 gram mjölkchoklad, 135 kcal / 25g . Det blir 1350 kcal. Måste nog ut och springa imorgon med . Och på måndag. Så tillsammans med chokladkakan , som innehåller (lyssna nu noggrant!) socker , kakaosmör, skummjölkspulver, kakaomassa, vasslepulver, emulgeringsmedel, arom-grejs, och minst 30 % kakao, så ska jag dricka något gott och svälja ner mina tabletter så jag slipper ont i magen!

Bjussar hårt på bilden!

A M O R  D E  L Á  C H O C O L A T  A U  L A I T

Then I lol'd



Har du sett Mean Girls (men bla Lindsay Lohan och Amanda Seyfried) så är det bara smått hysteriskt roligt!

Oliv + tandpetare = L O L

Jag sitter hos Amanda, på min provisoriska säng för inatt (en gigantisk uppblåsbar säng , typ dubbelsäng). Vi ska sen se Top Gun , och kanske se lite på OC .Hr aldrig sett OC! Vi har kollat igenom gamla skolkataolger över gamla vänner, nya vänner osv...
Har köpt ett par heels! Superfina underbara skor, som gör att jag går på tårna. Imrgon ska jag träffa Sundblad någon gång!


L O A D S O F L O V E

Kasta inte sten i glashus!

Jobbat idag, igen. Är lagom trött och ska gå och lägga mig snart. Är verkligen super trött, ända in i märgen! Allting som tär och tär på mig. I'm a survivor, jag överlever på ett eller annat sätt. Ska bli riktigt skönt med helg. Imorgon jobbar jag till 3, sedan ska jag träffa Amanda. Vi ska till Bikbok och klaga på att de inte tagit bort larmgrejen från en skjorta jag köpte där, vi ska köpa skor och sen ska vi se Eclipse med min syster! Sen blir det sleepover!

L O V E

Ein Buch + A lifetime + Musique

HÄR har jag gästbloggat precis, om Meyers nya bok Bree Tanners Andra Liv . För den som är intresserad.

Jag är måttligt lycklig över att behöva jobba denna veckan ut OCH nästa vecka. Är så sjukt trött och lättirriterad. Kanske för att jag inte vet vart mitt sommarlov flyger iväg. Det är bara sex veckor kvar. 3 veckor ska jag jobba (på mammas jobb och med konfirmanderna, så det blir roligt! trots att det är jobb). En vecka ska jag till Skåne med familjen. Sedan är det bara två veckor kvar som jag är ledig.
VART TOG MITT LOV VÄGEN!?!?

Jobbet var sjukt kämpigt idag, trodde det gått en livstid innan det ens hann bli lunchrast. Mer behöver jag inte säga.



When you tell the world you're mine. Jag älskar verkligen den låten.
If God was to describe you, where would he begin? Gåshud .

do you know how i missed you?

Hemma efter en ganska (läs: väldigt) hektisk dag. Började med att jag var sen till jobbet, fick hur mycket information de första timmarna som helst, vilket i samband med trötthet blev till huvudvärk. På det blev det sedan att packa en pall med olika kartonger med produkter - vilka skulle dokumenteras. Aj aj aj i huvudet. Lunch, blev så mätt att det värkte i magen. Vid 3 satte jag mig för att ringa runt till apotek. Det visade sig att jag hade felaktig info som jag skulle ringa runt om. Åkte till biblioteket där jag inte hittade böckerna jag skulle ha. Åkte ut med pappa med båten och var så hungrig att jag knappt kunde stå.


 
Och på det så börjar jag bli så genomtrött på allt som folk säger om mig. Jag är trött på alla som pratar skit bakom min rygg och jag är beredd att "göra slut" med dem nästa gång jag ser dem. Hela jag bubblar inuti när jag tänker på det, de gör mig illa. Jag tolererar inte det. Det får vara nog nu.


En trött Erica som försöker vara lite snygg åtminstone .

Please do press RESTART

När jag är ute och springer försvinner allt, kanske därför jag har blivit beroende av att ta en daglig springtur utomhus. Som när jag har för mycket tankar i huvudet, de försvinner varje gång jag snörar på mig skorna, vrider upp musiken i lurarna och springer gatan fram. Allt annat slutar ha någon mening - det enda som finns är musiken i öronen, dunket mot gatan och min egen andhämtning. Det är som att jag springer bort från mina problem.
Och när jag kommer hem sen, stärker jag mitt tålamod med lite styrketräning, sträcker ut det med stretching, sliter bort det dåliga humöret som antagligen fanns där innan jag stack ut.
Det är precis som en norsk restart. Allt funkar felfritt igen.
Sen att det är världens bästa medicin mot fettma och finnar är ju ett underbart plus med, haha!

(bild: pilatesonfifth.wordpress.com)


I do despise you

Jag är (äntligen) hemma igen! Satt och såg på Epic Movie med min syster och kusinernas kusin innan vi åkte hem, haha. Sov hela vägen hem, mhm. Känner mig lagom irriterad just nu och vill egentligen bara ringa och prata med någon om det. Men jag vet inte vem jag ska ringa. Det är väl ingen som vill prata med mig ändå, jag blir ännu mer irriterad när jag tänker så. Ska ut och springa.










i feel all alone

Sitter just nu och gapskrattar till DATE MOVIE och blir biten av myggor här i Göteborgs skärgård. Har haft mysig dag med family, och mycket god mat. Ska se klart på filmen , kanske dygna med film inatt. Vet inte riktigt. Imorgon ska vi åka hem, vid typ fyra eller fem. Längtar lite. Faktiskt.

L O V E

Fina flerfärgade naglar!



Ljusblått + Blålila + Orange + Rödlila H&M, Röd e.l.f.
Ljusrosa fått från mamma, Vit + Gul + Rosa + Grön H&M.

Tralalalala

Så, nu sitter jag på min farbrors altan i värmen. Det blåser lite, som jag hoppades på. Kusinen Hugo är på barnkalas, lunch blir det när han kommer hem sen. Lite roligt, har inte träffat kusinerna på sjukt länge, Lovisa har växt hur mycket som helst. Det lilla charmtrollet simmar redan i simskola och fyller tre. Shit vad hon är söt! Syster min gjorde en fläta i mitt hår - hur skönt som helst när det är så varmt.
Nu ska jag nog lägga mig ute på gräsmattan och läsa Eclipse kanske !? Äta mina mentos ?


Kusinerna i julas. Lovisa har växt så mycket och hennes hår har växt ännu mer!

S O L O N G F O R N O W

On my way now

Tell everybody I'm on my way.



Åker till Marstrand vilken sekund som helst. Värmen är överväldigande redan nu, halv tio. Såg i GP förut att det skulle bli uppåt 30 grader varmt idag. Som tur är kommer vi vara nära havet, så det kommer väl blåsa lite.Då ska vi se om denna gifen funkar ordentligt!



Image and video hosting by TinyPic

UPDATE: lite grumlig, men jaja!

Jodå!

Det artar sig. Men jag orkar inte göra några större förändringar just nu. Satt i några timmar och försökte ge mig på ett nytt tema - vilket inte gick så bra. Sitter just nu i sängen och ska aldelles strax sova. Imorgon bär det av till Marstrand och kusinerna. Kommer hem på söndag. Kommer antagligen vara supervarmt så jag ska läsa Eclipse inför att jag ska se den på bio.

L O V E

Rörigt

Jag håller på att byta design , så det kommer vara lite rörigt här ett tag!

Smink och craziness

 

Bjuder på bilderna! Vad jag bjuder på konstiga ansiktsuttryck nuförtiden! Känner mig väldigt glad och sprallig just nu, på riktigt kramhumör jämt! Vaknade vid åtta imorse och tänkte att jag kanske skulle ut och springa innan det blev för varmt. Men jag somnade och drömde mardrömmar till halv tolv och fick lite panik för att det var lite för varmt för att springa egentligen.
Men ut kom jag. Och sprang gjorde jag. Sen sminkade jag mig, efter duschen. Och det blev enkelt, orkade inte lägga ner så mycket tid.
Var nere på Elektronen vid halv fem och såg på när Marcus hade uppvisningsgrej från Musiklägret. Han var jättebra! Filmade lite som jag ska skicka till honom sen.

 

Du måste finnas

Nej, du måste finnas, du måste, jag lever mitt liv genom dig.
Utan dig är jag en spillra på ett mörkt och stormigt hav.
Du måste finnas, du måste, hur kan du då överge mig?
Jag vore ingenstans, jag vore ingenting. Om du inte fanns

(sång börjar vid 1:05)
Helen Sjöholm. Den kvinnan alltså! Hon är min svenska idol , jag vill kunna sjunga som henne. Visseligen har hon övat hur mycket som helst i sitt liv, och jag kan komma dit, men det känns ganska omöjligt...
Låten är från musikalen Kristina från Duvemåla. Den här , och Guldet blev till sand, är väl de finaste sångerna från den musikalen. Gör det ju inte sämre att det är Sjöholm och Peter Jöback som sjunger de här sångerna. Underbara svenska sångare, ärligt!


Nu väntar kudden!

L O V E

Så snygg är jag på jobbet!

 

Bjussar på båda bilderna, haha! Ljuset på kontoret får mitt hår att se "rödhårigare" än vad det egentligen är... Shoppade och åt jordgubbar (inte samtidigt såklart!) med Alexandra från min gamla klass (åh vad det känns konstigt att säga "min gamla klass"..). Jag har saknat henne! Hade inte träffat henne på typ två veckor, och innan träffades vi varje dag... Som tur är ska vi ju gå på Aranäs båda två !

Håller förresten på att knåpa ihop en ny header. Och funderar allvarligt på att byta bloggnamn till FAME . Opinions!?

Erica

och hennes tusen sätt att överleva.

RSS 2.0