Nu blåser dem Sverige!

Sitter som klistrad framför TVn och skrattar ihjäl mig till Nu Blåser Vi Sverige, med Kungsbackas egna TRAMSgänget! Älskar de killarna alltså , får mig att skratta så jag får ont i magen!
Det här är NBVS , enligt Jonatan: "Kort kan man väl säga att det är ett ganska personligt "dolda kameran"-program som bygger på mer traditionella blåsningar, runt om i Sveriges städer. Vi har försökt att undvika att provocera, störa och göra narr av de vi blåser. Dolda kameran-skämt idag kan lätt bli lite för plumpt och taskigt. Vi jobbar mer för att skapa en komisk situation och för att få de vi blåser att skratta."
Måndagar 22.00

(Nu Blåser Vi Sverige-bloggen , TRAMSbloggen, TRAMS officiella)

Dag tretton

Mitt drömbröllop är med en man jag verkligen älskar. Obvious ? ;)
Grejen är att jag hade verkligen letat fram mina dröm bröllopsklänningar och sparat på datorn. Och nu går de inte att få upp. Länkar i alla fall till designern : Maggie Sottero! Hon slår Vera Wang med längder. (hittade en bild som jag prt scr'ade och så..) 
Angående lokaler och sådant vet jag inte riktigt. Visst vorde det underbart att gifta sig på Plaza i NYC skulle det vara mysigt att gifta mig i min egen församling och så... Mottagningen ska vara spektakulär i alla fall. På ett fint lyxigt ställe... Gothia Towers kanske? Vet inte! Stay tuned...



To bad fell for you?

Sitter och väntar på att geografilektionen ska dra igång! Lyssnar på musik från One Tree Hill, yours truly sitter uppkrupen i fönstret.

Jag älskar allt som är gratis

Nej jag skojar inte! Gratis är gott. & min kompis Natalie tipsade mig om this site , och jag tänkte "jaha ännu en samla poäng sida whatever". Men så loggade jag in, och det går undan att samla poäng! Det susar fram. Om en annan sida susar fram som en Formel 1 så är GratisBio som en Formel 1.9 . Helt klart.
Klicka här för gratis!

Trött men peppad chey!

Kom precis hem från ett infomöte inför OAS ! Kommer bli så sjukt bra! Nu ska jag ta en dusch och sedan krypa i säng. Nästa vecka blir grymt bra, sovmorgon + sång + åka till min moster på tisdag, studiedag på onsdag, universeum med klassen på torsdag och inga läxor till på fredag typ! Hur bra är inte det??

To more than I can be

Har precis kommit hem från kyrkan. Konfirmanderna var med i högmässan idag & sjöng , mycket trevligt! Jag själv agerade postludium (ni vet det där sista i en gudstjänst) där jag sjöng och spelade You Raise Me Up inför hela församlingen. Blev mycket uppskattat uppfattade jag det som. Nu ska jag gå och fika med pappa och sedan städa och plugga geografi!

Crashing once again

Började dagen med att se på Pocahontas imorse. Fin start! Klicka på bilden för att komma till soundtracket!

I feel better now

Nu sitter jag här med en kopp varm nyponsoppa, lite madelbiskvier och hgar precis lämnat in en labbraport till naturkunskapen. Känns härligt att det är fredag imorgon, tacos i bamda och pannkakskyrkan! På lördag drar jag till mormor på middag och på söndag morgon ska jag sjunga i kyrkan med konfirmanderna.
Två ord: Underbar helg!

Langar en bild på Vampire Diaries huvudpersonerna, som Michelle skickade till mig idag på samhällen, när vi var *host* jättekoncentrerade. Ian Somerhalder är ju bara för snygg!

Do not cheer

Idag började bra, slutar like crap. Det känns som att mitt hjärta sugs in för att ta sats för att sedan explodera. Jag vill rulla ihop mig till en liten boll och gråta, och sedan gå och sova tills min 18 årsdag och när jag vaknar ska jag ha gått ut gymnasiet, ha fast anställning och en egen lägenhet.
Så att jag kan bo själv och slippa ta skit från andra.

This is geography

Wish me GLHV

Sov skitkasst inatt. Känner mig som en zombie. Fint nu med matteprov direkt på morgonen! Me dislike!

Jag är vidrigt trött

Imorgon blir nog rätt lugnt. Nästan inga lektioner alls imorgon: Geografi, mentorstid, film på tyskan och matteprov. Jag har inte bett min pappa om hjälp om att plugga inför ett matteprov på fyra år, tills idag. Och nu kommer jag ihåg varför jag inte ber min pappa om hjälp i matten.

Filter Glamour Glow



Modell: Jag | Fotograf: Natalie | Canon eos 450d 18-55mm | Redigering: Jag

Dag tolv

Några bilder på några ställen jag varit på.

Botaniska, Göteborg, HelsingborgHelsingör, Stockholm.
Berlin, Palamos i Spanien, Gotland, Lund, Tokio Hotel i Skandinavium.

Min dator har en kamera on-off knapp!

Fick just våra nya datorer från skolan! Så nu sitter jag, Carl, Michelle, Emelie, Josefin, Amanda och Johanna i ett grupprum och knappar på våra datorer. Webcam finns också, den har jag och Johanna använt redan!



Dag elva

Jag oroar mig så otroligt mycket för att dö ensam och oälskad. Jag vill absolut inte bli en gammal tant som sitter och stickar och virkar kläder och gosedjur till mina systerbarn och har fyra katter som är lika gamla och skröpliga som jag... Samtidigt oroar jag mig för sådant som ligger närmre till hands, vem jag ska gå med på studentbalen, hur min studentfest ska vara om jag nu kommer ha en egen stundentfest..
Jag oroar mig för mina betyg, om jag är flickvänsmaterial eller om jag är en hemsk människa som aldrig kommer att passa som flickvän. Om jag kommer att kunna göra något vettigt med mitt liv. Jag oroar mig för allt möjligt, jag är en sån som oroar sig för nästan allt. Men mest av allt oroar jag mig för att bli ensam.



På västkusten är det stormiga hav typ jämt

Efter att ha sett klart på Simson & Delila är jag rätt mörbultad. Guds kraft är oslagbar! Imorgon åker jag till Marstrand på släktkalas och blir borta typ hela dagen. Ogillas av mig för jag skulle behöva hela söndagen till plugg. Men det blir inte så!
Langar typ världens finaste låt med världens finaste Westlife. Och videon är så otroligt fin. Men nu ska jag dra till sänglandet där påslakanen och örngotten bor!

Samson went back to bed


-Kan hon älska dig, som en isrealit, som en maka ska?
-Min mor och far skulle säga "aldrig", min lärare "tänk till".
-Har du tänk till?
-Jag gör inget annat! Varje gång fyller tanken mig med glädje.
-Då är frågan: kan du älska henne, som en filisté, som en make ska?
-Så säkert som solen slocknar bakom bergen var kväll.
-Tala då om för henne hur du känner.
-Hon vet, hon ser det.
-Ja, men kvinnor vill höra det. Särskilt om det är sanningen.
 Ur Simson & Delila.



Det är kloka ord i bibeln, ja.

Retards I love you







Årets skummaste dröm

Jag och Natalie har fått biljetter till en teater någonstans och så ska vi lotta ut två stycken biljetter till två andra. Så det blir två killar som vinner, de lämnar av oss vid min bil och så kör vi in till gbg. Där tar vi en spårvagn och springer in i Vampire Diaries Stefan och Damon (??). När vi står i busskuren vid Brunnsparker så kör en bil in i den från baksidan. Det är de här två killarna som vann biljetterna som kör bilen. De tar min väska innehållande mitt liv - dator och plånbok. De kör iväg.
Vi går ändå mot teatern, Damon och Stefan lovar att de ska skaffa tillbaks min dator.  Det visar sig att jag och Stefan är ett par och försvinner sen med Natalie. Jag och Damon börjar bråka. Han tycker inte det är smart att gå på teatern för att jag inte har min plånbok, dator, pojkvän eller bästa vän kvar. När jag börjar gå mot teatern tar han tag i min arm och vädjar till mig förnuft. Men jag lyckas bända mig loss och springer till teatern.
På teatern sitter min kusins kusin i entrén och kapar biljetter. Jag berättar att Natalie stuckit (hon hade biljetterna) och hon säger att de kan kolla mitt id. Då berättar jag om att jag blivit rånad och allt det där. Upptäcker att min mamma och Thommy står i kön för att komma in. Jag rusar fram till dem och berättar storgråtande vad som har hänt. De säger att vi ska åka hem, jag springer in i Damon som är utanför som berättar hur mycket han älskar mig och sen biter han mig i halsen.

Trevlig dröm, eller hur?

I don't mind if you don't mind

Sitter och grämer mig för att jag inte uppdaterar som jag brukar, fy på mig! Borde uppdatera mycket nu när det är lov, men jag hinner inte! Det är en massa som ska fixas innan filmdygnet söndag-måndag och så ska man känna en massa känslor med. Har inte haft tid att vara kär på ett år. Nu är det på tiden att jag är det, och det är ashärligt att det är ordenligt med!

Det är så logiskt, alla fattar utom du. Du har inte en aning att jag tänker på dig precis just nu.

Cover på P. Sawyer



"At this moment there are 6,470,818,671 people in the world. Some are running scared. Some are coming home. Some tell lies to make it through the day. Others are just now facing the truth. Some are evil men, at war with good. And some are good, struggling with evil. Six billion people in the world. Six billion souls. And sometimes - all you need is one."
-Peyton Sawyer , OTH s3 e1

-bilden har jag "coverat" själv med svart Staedter 0.4 liner, Staedter fineliner svart och röd, Zig Calligraphy samt Pentel Pigmented Gel Ink White.-

"Lämna världens öde åt männen? Skulle inte tro det"

Nu sitter disney-nörden Erica och ser på... Disney. Nu spelas Superhjältarna, en av de bättre animerade filmerna. Innan såg jag Djungelboken igen, sen blir det Mulan!

Why do i love these retards?

Grejen här var att benen ser smalare ut än vad överkroppen gör. Syns inte så bra på bilderna, men äh!

4.7 gram färg

Med tanke på den här helgens besvärligheter och obehag traskade jag ner till Kungsmässan med Natalie och Parnis. Träffade Alexandra där , och vi letade efter en present till Anja. Köpte det här väldigt snygga läppstiftet från Lumenes Natural Code nummer 4, Satin Coral. Slänger upp en bild på hur stiftet ser ut på hur kul vi hade när vi hittade ett "mini-spegelhuset" på vägen hem.

I'm awsomehair-oholic

Jag är så otroligt avundsjuk på Sophia Bushs hår! Nästa gång jag går till frissan ska jag ha med en bild på hennes hår. Skulle nästan göra vad som helst för att få ha hennes hår på huvudet..

Det är så det ska va

Sitter äntligen i soffan med min Half-baked i näven och ser film. Såhär ska det vara på lördagar! Glass i mängder och film. Testar om mina laktostabletter fungerar under tiden jag tar de hormonfria p-pillren... Får se om det funkar!

Samtidigt som Moulin Rouge spelas

Hittade en bild på mig från Marstrand. Mitt hår såg rätt fantastiskt ut då, fast det har ju förändrats en hel del sedan dess. Hittade också bilder från Gotland från 2008. Tänkte dela med mig lite!





Dagens planer

Följ min blogg med bloglovin
Sitter och myser i soffan framför OC med en mugg te i handen . Ikväll är det jag som "ansvarar" för ungdomsgruppen i kyrkcaféet : filmkväll står på schemat!

Jag vill hemskt gärna ha sommar nu

Tänkte efter riktigt mycket förut. Jag har ingen som jag kan berätta allt för utan att den ska reagera konstigt eller sprida vidare , eller börja argumentera emot etc . Ingen som bara säger okej och kramar om en.
Fast om jag inte tänker på det, så märker jag det inte! :D
Bara en liten filosofisk tanke från mitt håll !

Smiling

Dagens låt; For The First Time med The Script .

Dag nio

Dagen för en bild på mig och min bästa vän. Problem: Jag har så många vänner, alla är lika otroligt grymma! Och hälften har jag inte ens kort på , så det blir några lösryckta som jag hade på datorn!


Paris vs NYC



Paris vs NYC - blogg

Dag åtta

En dåligt ovana som jag har, som är helt undermedveten, är att jag brukar glömma saker. Som att ringa upp min mamma. Och om någon ber mig sätta på tvätten om två timmar - det händer om två dagar. Visserligen hittar jag på en massa andra vanligtvis roligare grejer. Som att se film eller gå och shoppa eller fika eller nåt sånt.
(jag har nog snöat in på söta djur, auw )

Den där med miniatyr-djur

Jag sitter fortfarande och tittar på Planet Earth. I Sydamerika finns världens "miniatyrdjur" . Typ som miniatyr-hjorten PUDU och världens minsta kattrovdjur: Kodkod katten. Hur söt som helst!

Planeten Jorden

Är hemma idag med låg feber , huvudvärk och magont. Ligger just nu och tittar på tredje skivan i min Planet Earth-box - Great Plains. Såg den här übersöta lilla varelsen nyss, det är en Pika och bor på Tibets stora slätter. Hur söt som helst!!

Erica

och hennes tusen sätt att överleva.

RSS 2.0