Christmas day

Julafton var overklig iår. Fattar inte riktigt att det är jul just nu. Har dock fått världens underbaraste locktång från BaByliss! Fick den av farmor igår, och den använde jag idag innan jag skulle till Jonas och Tina för att fira jul där! Imorgon, när jag ska fira med mamma ska den användas flitigt med! Blir så sjukt fina lockar med den. Dock världens tråkigaste bild, menmen!

Hair

Ser just nu på Bridget Jones' Diary. Kan varenda replik. Nyårslöfte: Skaffa en pojkvän som kan se BJD utan att somna. Colin Firth är så otroligt snygg. Så här ser jag ut just nu iallafall. Lite trött.



Kortfattat

Vaknade med huvudvärk. Gick ner till kungsmässan med syster och köpte julklappar till mamma för 700 , en klänning & bh till syster för 540 (allt på pappas konto) och : en tunika, bh och klänning till mig för sammanlagt 278 kronor. Jag är brilliant och skitbra på att handla på rea. Fick skjuts hem , kämpade med att göra trillingnötter. Och sen gjorde jag inget mer.
Alltså , nötpralinerna var ju så sjukt jobbiga att göra, för vi hade varken färdigknäckta eller färdigskalade hasselnötter hemma, så jag fick knäcka, rosta och skala själv. Vilket slit! Men jag hoppas de blir goda, de står i kylen och stelnar. Så imorgon blir det att provsmaka!

Vad jag blev ledsen

Skulle kolla vad jag hade skrivit till förra julen , men då upptäckte jag : mina inlägg som är ett år gamla är borta, puts väck! Då blev jag riktigt ledsen . I alla fall , förra året hade jag en pojkvän som jag köpte typ världens finaste julklapp till. Men så gjorde vi slut. Så den färdiginslagna kartongen ligger kvar under mitt skrivbord och retar mig.

It takes two to carry this through

Langar en supergammal bild för att jag faktiskt inte har något att göra . Vart har jag lagt den tröjan ? Ha på mig den imorgon kanske .

Jag har ett blåmärke på min arm

Bara för att det är lördag, och att jag ska ner till mamma, satsade jag på lockat hår idag. Snacka om volym! Kan faktiskt prata lite nu , vilket är en lättnad. Vill gjärna kunna prata med min familj! Som att kunna säga att jag är ruskigt hungrig, typ nu.

Jag tycker om snö!

Min hals gjorde otroligt ont igår. Och tillråga på det , var jag med i ett snöbollskrig. Eller, isbollskrig med snö som läggs innanför tröjor och sånt. Killarna jag krigade med var inte jättesmarta. Det var bara jag som mutades! Mutning funkar jämt. Men jag skrek ju lite och så, men min onda hals. Och idag har jag ingen röst kvar. Inte ett ljud kommer ut! Antar att fördelen är att jag kan ligga i sängen och se film halva dagen!
En sån här snöbolls-maker vill jag ha!

I skolan

Just nu sitter jag i datorsalen med Amanda och Jesper. Jag sitter i mitten och de pratar med mig samtidigt. Mys! Nu blir det samhällsplugg , och ikväll är det dags för att äta på restaurangen vid ån och sen pk!

An oldie

Alltså , vilken panik jag fick när jag inte hittade loginfältet på blogg.se ! Som tur var använder ju blogg.se publishme.se , så man kan logga in via den länken istället!
I alla fall , satt och kollade igenom mina prenumerationer på youtube , och hittade att min favoritmusiker på yt lagt upp Iris . Satt bokstavligen och fällde tårar till den .

Wishlist

Snurrade in på Cloé Schultermans blogg nu på datorkunskapen , och hittade in på Marc Jacobs hemsida . Sjukt snygga iPhone skal , och jag fastnade för den här. Visserligen ska jag köpa en iPhone 4 , men jag hoppas att just detta skalet finns sen till 4an!

Fy fan

Vi hade sagt att vi skulle köpa iPhone till mig nu till jul. Det enda jag egentligen önskar mig är en iPhone , men jag har ju fått dra till med andra grejer för att alla verkar tycka det är tråkigt att ge bort pengar . Och jag accepterade det. Nu ändrar pappa sig och säger att jag får köpa den till min födelsedag, för att jag vill ha den så mycket & försöker se till så han kollar upp hur jag kan köpa en. Jomenvisst , tack och varsågod , han gör sig mindre och mindre förtjänt av min tillit.

Feeling good

Jo , idag är det tisdag. Till min förvåning hade jag inte min vanliga måndags-ångest igår! Den fick jag när jag gick upp alldeles nyss. Men det fixar sig nog. Ska åka skridskor idag på idrotten , vi får se hur det går! Önskar verkligen jag hade den balansen som krävs för att kunna åka som tex Jessica Miller och Ian Moram. Ska vi slå vad om hur fort jag kommer att trilla ?

Så sjukt bra

Jag har varit upptagen med att se första säsongen av Vampire Diaries i typ två veckor nu. Säsong ett är fördigtittad, och säsong finns ingenstans att se med svensk text och bra kvalitet. Så hittade jag Supernatural , och jag har någonting att göra igen! Tror jag börjar bli besatt av Dean , den snygge äldre lite smått korkade brodern, och Sam , den yngre smartare brodern. Eftersom det finns typ upp till fem säsonger så jag har något att göra hela jullovet, när jag inte går på mellandags rean!

Känner mig effektiv

Hur många klarar av att se I Am Legend, dricka te, smsa, chatta, kolla facebook och läsa en väns novell samtidigt utan att tappa fokus? Jag är en av dem som kan!


Dollike #1









Behöver nog hitta en till modell att fota, så det inte bara blirm in syster!

Elin är lite självgod ibland

Har kommit hem från mormor. Vi skulle göra pepparkakskransar (dvs en krans av pepparkakssmet, you get it?) och färga mitt hår. Vi började med håret och det blev jättebra! Sen skulle vi göra pepparkaksfransar, så vi gjorde dem som flätor , "rep" och så gjorde jag ett hjärta med mönster inuti. Flätorna blev inte bra. De ligger just nu i en plastpåse och väntar på att bli uppätna.
Nu : Mat
Sen : Styla och sminka min syster lite crazy!



Såhär såg hon ut sist hon satte sig för mina händer!

Efter jul är jag en iphone-tjej

Har precis lagt fram min iPhone-plan för pappa. Och han verkar tycka den är helt okej! Så glad jag blir. Men nu ska jag snart slagga så jag är lite pigg imorgon när jag ska till mormor!

Vissa har dålig stil och dem är jag trött på

Drog till Kungsmässan efter skolan idag med Johanna, Josefin, Michelle och Jesper, och vi tog följe med Amanda och Elin. Supermysig avslut på en underbar fredag. Min klass är verkligen en av sin sort. Helt underbar. Vi fikade på espressohouse , och tog sen en kort sväng runt i affärerna.
Imorgon tar jag bussen till mormor och färgar om håret!

The movie

Hittade nya VeckoRevyn idag . Och gissa vad man fick med på köpet ? Jo , Sex & The City Filmen! Vem har den filmen i dublett nu tro ? Jo, moi!

09:25

Jag har en självförtroendesvacka och det är inte roligt.
Jag saknar högstadiet, där jag inte behövde fundera på vad som kommer hända sen.
Jag saknar min gamla klass.
Gymnasiet nog fört mig längre bort än jag vågat inse, och jag hatar det!


Bilder från högstadiet .

Man får tycka som man vill

Vissa har öronfetisch , som Carl i min klass, eller så kan man ha fotfetisch. Men fotfetisch är nog en av de mest motbjudande fetischarna. Tycker jag.



Erica ♥ Monki & New Yorker


89 :- på New Yorker . Går att öppna . Kanske ska sätta in en bild , men på vad!? Hm . Tål att funderas på.


Jag & syster i ett av Monkis underbara omklädningsrum på Frölunda Torg!

Det bara snöar hela tiden

Jag undrar hur jobbigt jag kommer få det imorgon bitti när jag ska pulsa till skolan. Har det kommit tillräckligt mycket snö för att jag ska byta ut mina fina kängor till uggs ?

Jag har julstämning



Har haft julstädning på mitt rum idag = jag plockade fram alla mina tomtar och min ljusstake . Här blev riktigt mysigt. Städade lite bland mina gamla anteckningsblock och hittade en massa fina citat som jag skrivit ner någon gång. Vet inte om jag själv har kläckt dem , eller vem som har sagt den i första hand. Typ :
"Jag var så rädd att förlora dig att jag blev den förlorade och du blev den som förlorade mig."
Eller
"If I should dance all love our of my body, I'd have to dance untill my last breath"

Langweilig

Dags för datorkunskap igen. Det är nog veckans mest långtråkiga lektion egentligen . Våran lärare är ju sämst på förklara . Just nu försöker  hon banka in Excel i SP1H . Ett moment som jag redan är klar med . Bara fyrtio minuter kvar .









Favorit i repris + nytt



FAVORIT I REPRIS . Idag har jag köpt julklappar för många pengar . Mer än halva studiebidraget . Sved lite i plånboken . Rätt mycket egentligen . Så mamma, pappa och systra mi är klara . Har btw världens smartaste peppermint-läppglans .

Erica

och hennes tusen sätt att överleva.

RSS 2.0