Du kan få mig så lätt

Det gör lite ont att vara utan den man älskar när man tillbringat tio underbara dagar och nätter med honom. När jag vaknade imorse såg jag att han glömt en t-shirt som hänger högst upp på min garderobsdörr. Smart älskling jag har som tar mina träningsshorts med sig istället för sin egen tröja!

Har sovit och varit inaktiv på bloggen och sett en massa film. Hade hellre bakat något gott istället för att se film, men eftersom hela min familj (förutom jag) har slutat äta söta saker helt plötsligt, är det bara jag som äter sötsaker som brownies, kladdkaka, sockerkaka, småkakor etc etc.

Läste också den vidriga artikeln om den vidriga Anders Behring Breiviks dagbok som han skickade till Finland en timma innan bomben i Oslo på GP.se. Hur kan man leva med att planera något sådant seda -99? Och hur kan han leva med att veta att han är orsaken till att nästan 100 ungdomar är döda och fler har men för livet tack vare honom?


VART ÄR VÄRLDEN PÅ VÄG? Massmördare på steroider sedan -99 och en familj utan sötsaker?
Bevare mig väl.

En fråga kräver ett svar

Vad gör man när pojkvännen är på fotboll och det regnar?
Tv.

Sånt som rusar fram

Sommarlovet bara rusar fram. Nu har jag bara fem veckor kvar, varav tre av dem ska jag jobba på ett äldreboende. Har blandade känslor om det just nu. Vill väldigt gärna ha pengarna och erfarenheten, men min pojkvän har samtidigt semester de veckorna. Alltså får jag bara tid för honom på helgerna. Ända sedan vi träffades har vi bara setts på helgerna. Det känns rätt jobbigt och rutinmässigt. Och jag är rätt impulsiv alltsomoftast.

Allsång allena

Jag har alltid varit en av de tjejerna som älskar allsång i alla former. Men först idag har jag smakat på allsångens baksida - som bara visar sig när man sitter ensam hemma i tv-soffan, Liseberg-allsången på högsta volym på tvn och man sjunger och skrålar helt själv. Det är verkligen inte samma sak som att sitta fem pers och sjunga i mun på varandra.

Men bara för att jag älskar allsång står jag ut. För det hör sommaren till!

Erica

och hennes tusen sätt att överleva.

RSS 2.0