Bli blond igen ?

Funderar på att bli fint sommarblond nu till sommaren, så som jag hade det för 2 år sedan!?

 

Horoskop for today

Tur
Idag får du turen att hitta något som du letar efter direkt. Detta gör att du slipper stressa och kan ta det lugnt istället.

Hälsa
Du är i bra form och har goda chanser att göra den än bättre. En bra vecka för motion och sport.

Ekonomi
Din ekonomi går just nu inte så bra som du hoppats. Några större problem innebär det dock inte för dig.

Arbete
Du har jobbat med fel underlag. Du får arbeta om en del, även om felet inte är ditt.

Kärlek
Ditt känsloliv kan vackla fram och tillbaka, ena stunden känner du dig lycklig medan du andra stunden tycker dig sakna bekräftelse. Det är bara du som kan veta hur du egentligen mår.

Relationer
Du är väldigt social och föreslår olika saker för dina vänner som ni kan hitta på.

Non posso sopportare il dolore

Åh, vet ni vad? Jag har fått en ny väska idag! En mycket vacker skapelse från h&m . Min gamla sönderanvända gröna väska havererade idag, så jag fick en ny. Åt kinesmat för att mami blev 43 år . Grattis! Just nu sitter jag och väntar på att Tv4 reklamen ska ta slut, tittar på ett historia program där! Nu börjar det igen,

Jag älskar dig Amandou . Foto: Natalie


Later!

NATALIE ?!

Ja du Natalie , jag tycker om ordet "ändå" och jag tycker om ordet "hej" och jag tycker om ordet "blä" och jag tycker om ordet "och" om du inte märkt det. Jag skulle tagit en ipren nu innan jag går och lägger mig, men orkar inte gå ner och hämta vatten. Så det får vara. Dubbelt upp imorgon till frukost?


Golden angel vs black angel?? från i julas när julpynt åkte upp

>

Natten!

On my way back to track

Åh, idag var en toppendag! Känner mig tillbaka på banan, trots att jag har pestont i foten. Det är nästan äckligt så ont den gör. Alex och Hampus kom på besök innan skolan, lockade As hår , det blev superfint! Estetiskt var roligare än på länge. Det blir ett solo för mig på Circle of Life och Strangers Like Me med bandet och kanske den andra Erica med.



Lite kul, det enda sminket jag hade på mig idag var puder och concealer, ingen mascara och eyeliner. Ingen kajal och ingen ögonskugga. Känder först lite läskigt, sen glömde jag faktiskt bort att jag var såpass osminkad. Men det kändes skönt ändå, kände mig supersnygg ändå!

På biblioteket


Hemma o pluggar kemi!


Later!

!!

Just nu sitter jag och A + H + F + T och har kul. Ser på Angels and Demons och flyttar filmer på USB . Mycket trevligt måste jag säga! Senare ska jag och A till fyren och plugga i källaren med Frödinges kladdkaka och yoghurt., mycket mysigt.

Later!

BLAH!

Så är livet just nu: B L Ä . Vill helst bara begrava mig i min säng och inte komma fram förrän tills sommarlovet. Men det går inte för sig, kemiprov på fredag, en föreställning med kulturklasserna att fixa ihop, fysiknationella, familjen att klara av, konfirmanderna, mitt sociala liv, antagligen sjunga på ungdomshuset i slutet av veckan.... Det klickar inte någonstans. Bara skiter sig fullständigt. Så, vad ska man göra? Ta tag i problemen eller lägga sig i fosterställning på golvet och hoppas att allt försvinner?



Later.

All the way to the edge

Almost dying changes nothing. Dying changes everything.
-Gregory House



"Jag orkar inte bry mig mer." Jag säger så ibland. Men alla gånger jag säger så, då menar jag motsatsen. Man kan säga att man inte bryr sig det minsta om något, eller någon, men man bryr sig så hårt ändå. Jag säger allt mer ofta "jag bryr mig inte" men självklart bryr jag mig. Jag är för svag (eller stark?) för att erkänna att jag är rädd (eller livrädd? överlycklig?).

Att skilja gränser åt är hemskt svårt tycker jag. När är man vänner, och när är man inte? När hatar någon en, och när känner den bara likgiltighet mot en? En man sa en gång till mig att motsatsen till kärlek inte är hat. Motsatsen till kärlek är likgiltighet. Det är hemskt att bli behandlad med likgiltighet.
Men när man inte har kraft och ork att göra saker, då blir man det tillslut. Ingen. En nobody. En nolla. När jag skadar mig blir jag mer och mer en Ingen. Inte bara fysiska skador, utan psykiska med! Alla break-ups jag varit med om, de tar kål på mig. Och jag har själv satt mig i den situationen, för jag visste inte bättre.

Later.

Die hard

Jag ser på Die Hard 4 med pappa, och jag har inget att skriva om . Mer än att jag är så less på en del människor som tror att jag går på deras bluff när de låtsas vara mina vänner. Så förbannat less på det.

Any other day

Jag har varit på ett tre timmars träningspass! Nej , jag gick inte till gymmet. Jag var och handlade med pappa. Så sjukt jobbigt att ta sig runt på kryckorna! Vi åkte först till SIBA och stod där inne ett tag, sedan till Systembolaget, Elkedjan och sen till Sibylla (där det tog 3 år innan vi fick maten). Direkt hem och det är svinjobbigt att ta sig hem från bilen! Lunch på altanen och vem kommer inte förbi sen om inte V? Så typiskt honom.
Nu ska jag se film,



Later!

Phobic disorders

Ny design på bloggen! Mycket ljusare och gladare tycker jag. Den gamla var så... mörk på något sätt. Jag gillar ju det ljusa.
Jag tänkte att jag skulle skriva av mig mina fobier. Ganska löjliga är de. Men här kommer de i en bildfil och en förklaring under!



Höjder . Tänk hur långt det är att trilla. Och trillar/faller gör jag ... ganska ofta.
Allt som surrar . De sticks eller bits. Ser hemskt äckliga ut, är irriterande. Och ja... de är läskiga.
Broar och spiraltrappor . Samma som med höjderna. Broar: Om jag trillar igenom kommer jag få panik och kanske drunkna. Spiraltrappor  långt långt att falla. Det gör ont också.
Sjukhus . Det luktar konstigt, folk dör där, folk är sjuka (glömde skriva att jag har lite av en bakterie och sjukdsomsskräck), elaka läkare och sjuksköterskor, vassa föremål...
Nålar och sprutor . Jag sticker mig på nålar. Sprutor gör sönder min hud och de gör ont. Får mig att vilja gråta och gömma mig under en sten forever.
Att inte vara älskad . Tänk att inte vara älskad av någon? Gud, yes han finns alltid kvar. Men man kan inte bara leva på Gud. Man måste ha medmänniskor också.
Monster under sängen . Behövs någon förklaring? Något som jag haft sedan jag var liten.
Döden . Jag vill inte dö!! Jag vill leva!!
[vold-tä-kkts-män] . Alltså, våldtäcktsmän.

Later!

12-21-12 Day of Doom?

"Doomsday is family day." - Marge Simpson , The Simpsons Movie.



Jag såg precis 2012 med N och shit den är hemsk. Ännu en gång ber jag henne om ursäkt om jag brutit några ben i hennes hand, kramade den så hårt att hon inte fick blod i fingrarna typ. Liksom tänk om det händer? Eller som typ i I am Legend. Jag vill inte dö!!! 
Jag hatar verkligen sådana filmer, vet inte varför jag sätter mig och ser dem ändå. Dokumentärer är härliga dock. Jag är nog släkt med mormor - hon kan inte se något annat är barnfilm för allt annat är så hemskt . Yep...

Later!

The basic look is thumbs up

Jag var och köpte nya Vecko Revyn idag med mina kryckor, och läste i ett uppslag att de flesta killar tänder på:
Jeans (inte leggins, utan jeans som sitter snyggt över rumpan), nytvättat hår som doftar ljuvligt, sexiga spontana sms, en basic look (dvs typ vit top/linne, jeans och utsläppt hår), naturligt mjuka och fylliga läppar, flirtigt flörtande, vårdade händer och naglar, självsäkerhet var nämnt minst 20 gånger, tränad rygg, dans och lite självförtroende.



Lite besviken blev jag på mitt horoskop de 2 närmsta veckorna, deras horoskop stämmer alltid på mig, så ja.
"Väduren, Trots att tempot blir ganska lågt har du hela tiden saker som du måste ta tag i. Dina lediga stunder blir få och detta gör att det blir ont om nöjen, och kärlekslivet blir ljummet större delen av tiden. Organisation och planering hjälper lite men mest behöver du en stor dos tålamod."
Bådar inte gott någonstans.



Gick in på cubus och hittade den här underbara tunikan , så fort min fot är frisk igen ska jag dit och köpa den!

Later!

Jag älskar Mulan

"Okej , nu räcker det! Skam över dig , skam över din familj.... Skriv upp det här. Skam över dig. Skam över din ko!"

-Mushu .

I want to dance !

Jag vill börja dansa. Liksom, jag har alltid avundats de som har kunnat dansa riktigt häftigt, liksom street och sånt. Jag vill också kunna! Funderar riktigt starkt på att börja dansa, i alla fall lite på egen hand. Har ju alltid tyckt om att dansa, fast jag kan ju inte! Men den som inte kan mycket kan bara bli bättre, right !?



Later!

Dator hela dagen !

Nu sitter jag med min fina dator i klassrummet och väntar på att få gå från lektionen. Ska gå hela vägen till Ica med A + H och sen ska vi sitta på fyren ett tag. Sen ska jag vänta på att pappa kommer och hämtar mig. Orkar inte gå hem med kryckorna!



Later!

Blondie

Nu har jag fått tillbaks mina gamla filer till min nya dator! Liksom titta vad jag hittade i en mapp här nere,  överlycklig! Glor Cougar Town , älskar Cortney Cox. Min fot gör apont , så irriterande. Ska ta två alvedon innan jag går och lägger mig. Hoppas svullnaden är borta tills imorgon.



Night!

Ay ay capt'n !

Jag känner mig extremt skillad. Efter idrotten skulle jag , som vanligt , gå ner för trapporna med A för att komma ut till skolgården. Vad gör jag , jo jag trillat / halkar / missar ett gäng trappsteg / vad jag nu gör och stukar foten så äckligt hårt att jag inte kan gå på foten. Just nu hoppar jag runt på kryckor, inte roligt. Har träningsvärk i låren , armarna , superont i mina höfter , händer och i foten såklart.
Nu ser jag på Pirates 2.



Later!

Make up your make up

Jag sitter och lyssnar på min favoritsaga från när jag var liten och njuter - det är fortfarande min favoritsaga på kasett. Har också suttit och komponerat ihop en beställningslista från e.l.f. som jag ska beställa med N + A så fort flygen börjar flyga igen! Det jag "måste ha" går på cirka 200 kronor + frakt. Ska bli underbart. Funderar också på att köpa en stor ögonskuggepalett från eBay. Tricky....
Den här låten ska jag förmodligen ställa upp med på skolavslutningen till sommaren!


Walking on sunshine

Satt på balkongen i solskenet idag med N + V . Fick Photoshop och ska få Mario i veckan! Sen var vi på förbön och lovsångsgudstjänst. Jag blir alltid så glad efter dem! Imorgon är det skola som gäller och konfirmanderna sen till kvällen. Kul! Nu ska jag sova, 25 minuter sen , för jag fixade N's nya header.



You die in my eyes, when you're young

Så var man hemma igen då efter en helkul kväll på skansen! Vi såg på Kopps , spelade pingis , hade andakt och lekte massa roliga lekar! Mycket mycket roligt . Nu håller jag på att bli sjuk igen - näsan rinner som en kran just nu, inte trevligt alls! Just nu lyssnar jag på den här innan jag går och lägger mig!




Later!

Redoing makeup

Gör mig redo för en kväll ute! Eller ute och ute , skansen med Malin !
Kläder; svarta jeans , svart långärmad , trekvartsärmad randig stickad tröja
Smink; brun sotning, mascara, exotic rouge , rött läppstift ,



I'm unbreakable!

Från det onda kommer alltid det goda : jag är på TIPP TOPP igen . Dock är jag svintrött och ska sova vilken sekund som helst. Imorgon är det sovmorgon! Sen är det en lektion sedan ska vi till Göteborg och se på teater , kommer hem vid 4. Sen blir det kolla på Kungsmässan med N och senare Bokcafét en liten stund och sen Medarbetarfest!




Later!

OAAAA

Oaaa , jag har fått en ny dator! En fin HP ProBook 4510s ! Imorgon blir det skansen , i övermorgon är det födelsedag! Hinner inte skriva mer , later!

Igår + idag = bilder

Jag och snygga Natalie invigde Båten utanför fyren med läsk och strålande sol!
Fick våran klasströja / avslutningströja med alla i klassens namnteckningar! Mycket mysig tröja .
Har man en ny sminkpensel och ingenting att göra så slutar det såhär:
Later!

En sista fundering

Jag förstår inte varför jag känner mig helt tom på precis allt . Är genomtrött , orkar inte tänka , skrattar för att jag måste, gråter gör jag inte heller trots att jag har ont precis överallt (ja min kropp strejkar fysiskt med!). Jag gillar det inte .

Close your eyes - it will be fine !

Hm . Det är väldigt sent kom jag på nu . Men nej , jag ska inte ge upp bloggen! Ledarträff på skansen idag, mycket trevligt! Lekte och snackade lite, åt massa god Thaimat och såg sen en film om Martin Luther . Kul vart det i alla fall! Jag och min älsklings-amanda har halvt bestämt att vi ska åka till Åh Stifts- och konferensgård i sommar 5-11 juli. Helt gratis om man jobbar lite på gården. Helt underbart kommer det bli!

Imorgon är det Pannkakskyrkan igen. Men istället blir det att ligga hemma i soffan med älskadeälskade-natalie och se på film istället med en (antagligen) gigantisk skål med popcorn . Orkar inte träffa dem nere på pk imorgon , har ont i magen bara jag tänker på det... Pannkakorna får Marie steka , lite ovant för henne kanske eftersom jag stekt alla i typ...... 6 gånger nu ?
Natti!

So what if it hurts me ...

Så jag åt mat och sedan satte jag mig på cykeln för att inte komma hem förrän en timma senare. Den enda tanken jag hade i huvudet var att cykla ihjäl mig , men varje gång jag faktiskt höll på att göra det hörde jag en röst i bakhuvudet som sa åt mig att inte köra ihjäl mig . Istället trampade jag så fort på en sådan hög växel att de är alldeles döda nu . De har jag åtminstonde cyklat ihjäl .
Men i alla fall , nu kommer det bli som att jag aldrig ens har bott i Kungsbacka . Jag vill bara gömma mig under trappan och bli Gollums syster.

~

Du gav mig en gång en anledning till att fortsätta leva, att fortsätta andas. Du sa att du tyckte om mig mer än någon annan, det var anledningen till att fortsätta finnas till. Idag får jag inte tag på dig, du är som bortblåst med vinden men fortfarande lika närvarande. Du ger mig inte längre en anledning till att finans till, du gav mig en den natten när du inte alls tyckte jag skulle ge mig av, då när jag kom på meningen med livet. Då hade du en fras som fick mig att bubbla inombords.

 

 

Men nu hör jag ingenting. Bara tystnad. Jag gråter inombords, att visa någon tårarna har ingen mening.

Jag saknar dig , men försöker glömma. Alla säger det är dömt att misslyckas ändå.



Kärlek och pengar är det enda du behöver!

Nu är jag hemma efter en ganska krävande dag som lagerarbetare. Har packat kuvert med necessärer, klämmor och ryggsäckar. Frankerat massa kuvert för nästan 1000 kronor, och packat diverse utskick. Men det är kul! Nu får man löneförhöjning också , från 53 kronor i timman till 70 kronor. Visst blir man jätteglad!?

You can have what's left of me

What do i have to do to make you love me, the way i love you? What do i have to do to make you care? What do i do when i wake up and find you're not there? What do i have to do to make you want me? What do i have to do to be heard of you? This has become more and more absurd.

Hur svårt kan det egentligen vara att bara få kontakt med honom igen? Jag har testat så många efter honom, före honom med, men jag får honom inte ur min skalle . I september, då är det ett år sedan jag sist hade honom. Jag vill ha honom igen. Nej, wrong spoken, jag vill att han ska vilja ha mig som sin egen. Med glädje hade jag böjt mitt huvud och gjort allt han vill att jag ska göra. Vad som helst.
Men varför ska det göra så ont att inte bli sedd? Att inte kunna ge bort all den kärlek man har?

Wish we could start all over

Jag känner mig så extremt duktig idag . Idag har jag bockat av fyra grejer på min "att göra lista": städa garderoben, dammsuga rummet, tvätta sminkpenslar, ställa upp lådor på vinden. Det har verkligen fått mig att inte tänka på Mr. Right som jag oturligt nog inte har (& jag är säker på att han är rätt, har man fått hjärtat i halsgropen i snart 1 år av att se honom, är han inte Mr Right då?). Kvar är att måla om naglarna, jobba de följande 3 dagarna samt sluta äta godis.

Idag är sista dagen jag får äta godis . Jag tycker egentligen inte ens godis är gott längre, men vem kan sluta tycka om choklad?! Så jag sitter och suger på en chokladbit while writing. Det skulle jag också behöva göra, skriva. Har en underbar idé i skallen som jag längtar efter att så skriva ner. När jag har en egen dator vill säga , som ingen kan och får lov att snoka igenom.
Nu väntar nagelvård till den här låten!
(på tal om Alice in Wonderland : hon som spelar Alice är sjukt lik min kompis Hanna i Jönköping!)

Solsken !

Nu sitter jag med en kall vind i ryggen , en varm dator i knäet och inget smink i ansiktet (mer än puder) . Var nere på stan med Natalie och Tina , shoppade lite med dem. Eller , de shoppade loss riktigt mycket och jag köpte en söt klänning från Gina som pappa betalar hälften på .
Shit , det knakade just till i stolen! Jag sitter i våra småstolar , när jag satte mig första gången när jag kom ut knakade det till i hela stolen och den gick sönder . De är ju inte nya precis . Hoppas bara den här jag sitter på håller ett tag till! Nej nu ska jag läsa min nya Veckorevyn
NU KOM MIN SYSTER .

Erica

och hennes tusen sätt att överleva.

RSS 2.0