Idag vill jag inte finnas

Jag vill ligga hemma och sova mig frisk, vila min fot. Halsen gör ondare än någonsin , kraxar just nu fram allt jag ska säga. Näsan rinner nonstop och huvudet bultar som en bastrumma. Foten gör pissont, men vill inte ha kryckor. Kommer få ett h*lvete i skolan idag i vilket fall som helst.
Vi får se hur det går.

Jag älskar dig lillasyster

Computorscience

Från NE: 

"fikonspråk, hemligt lekspråk som man talar genom att dela ord efter den första betonade vokalen, sätta fi- före den andra delen och placera resultatet främst samt sätta -kon efter den första delen. Gubben blir sålunda fibben gukon och stump blir fimp stukon.

Ordet används även i överförd betydelse om svårbegripligt expertspråk."

Mycket.... intressant.
Datorkunskap i K-blocket är mycket inte-intressant, haha! Skickar mejl med Josefin som sitter en meter från mig. Mycket nödvändigt, hah!

Now I'm free falling



Klockan är 09:16 just nu , och det är hyfsat väder. Jag är hyfsat pigg. Sovmorgon är underbart. Om fem minuter ska jag stänga ner datorn för att gå och välja vilka skor jag ska ha på mig. Mycket svårt val alltså. Idag ska jag jobba med, sedan antagligen kolla efter jeans med mamma.

LOVE

Boyard



Jag älskar Fångarna På Fortet. Äkta äkta äkta underhållning! Sjukt kul. Satt som på nålar när det var cellen med insekterna. Nu är det skattkammaren!

LOVE

This is the air I breathe

Det regnar och har sig. Idag är det musik, engelska och tyska som gäller! Tidig dag, sedan raka vägen till jobbet och jobba till typ 6 ikväll. Tråkigt, men det är pengar!


Det här lyssnar jag på just nu ! (via spotify)

LOVE

Lord, I wish it wasn't so

Det är redan kväll! Hela helgen har gått väldigt långsamt , och jag började fundera på om jag ens var i skolan tre dagar förra veckan. Känns rätt långt bort nu, blir skönt att gå tillbaks dit och tvinga in mig i rutinerna igen. Amanda har jag inte hört från på hela helgen typ, men hon har säkert haft något kul för sig! Jag har legat hemma på mitt rum och vilat ut mig, sett på hysteriskt mycket film, ätit snacks och godis... Vilat, och jag känner mig fit for fight! Frågan är om jag känner mig lika redo imorgon bitti?
Jag vet inte vad jag ska ha på mig imorgon. Jag vill ha tröjan från Björn Borg!


Helt utan smink, utan linser, utan betänksamhet, utan sällskap, utan vackert hår. Snyft.
Jag vill ha nya glasögon!

LOVE

Close the curtains

Jag är så trött jag jag blir ledsen och deprimerar mig över mig själv. Sängen väntar på mig, och sen en lugn helg.



Save tonight and fight the break of dawn.

Italiano?

Helg om 6.5 timmar! Nu - skolan med Italienska, Svenska, Samhällskunskap (?) och Matte. Lovely! Sen ska jag och Amanda göra... ingenting. Sitta och glo på varandra tills vi somnar. Fredagsunderhållning på hög nivå!

Life's what you make it

A: Gör det bästa av situationen - även om det inte är så roligt just nu. Du överlever alltid, och tillslut kanske du har blivit en bättre människa.

Från bebis-tjockis, till stolt storasyster, till .... ja, någonting , till brunett och dumma kommentarer titt som tätt, till nu. Och just nu måste jag säga att jag är ganska så bra. Faktiskt!











LOVE

You owe me!



Sulfur heter dem! Mina fina vänner, som flyttade från Kungsbacka till Bert Karlssons Skara och skaffade sig metalband. Eller vad jag nu ska kalla det. Inte riktigt min tepåse, men duktiga är dem! De spelar på Kungsgatan i Göteborg 25 september.
KLICKA HÄR för att lyssna på deras demo When The Night Falls via MySpace.


Peace, love and mercy!

SP1H ÄR MYS.

Jag har överlevt första dagen på gymnasiet! Trodde först inte det kunde vara möjligt att jag klarat mit helskinnad ut därifrån, men det gick riktigt bra! Nästan för bra! Uppropet gick smidigt, vi samlades i kalssrummet och jag kände mig helt lugn. Vi speed-dejtade, åt lunch, sprang omkring och försökte få koll på alla block på Aranäs... Gick en poängpromenad, kollade biblioteket och slutade.
Sen mötte jag och Amanda min far i innerstan, så han skjutsade oss till Freeport där vi köpte varsitt serum till våra fina hår, jag hittade en stor superdupermysig tjocktröja på Björn Borg för 349 kronor. Ska nog tvinga dit Amanda någon gång snart och köpa den. Supermysig att ha med bara leggins, mmmh! Sen åkte vi med bussen hem till moi och slappade vid tv'n.
Imorgon börjar jag 10 , I ADORE SOVMORGON. Vid ett ska vi möta Amandas klass på kubb, blir spännande! På fredag blir det plugg efter schema, undrar hur det kommer gå, hm!


Jag har blivit kär i ordet "mys" i olika böjningar, mmh!

LOVE.

Beduiner gillar kladdkaka



Jag måste nog ha tillåtelse att säga att Amanda är jätteseg ibland, haha! Jag älskar henne ändå, men hon är seg haha. Om hon inte skulle vara seg på morgonen skulle hon inte vara Amanda. I alla fall, den tösen ska sova hos mig inatt och vi ska peppa inför första dagen på Aranäs imorgon! Jag har som mål att gå och lägga mig vid elva. Frågan är hur vi ska kunna sova vid elva, haha. En ännu större fråga är hur jag ska få upp henne imorgon bitti! Ska kidnappa Josefins nummer så vi kan ringa henne imorgon. Det här kommer bil woooonderful . Förutom att jag inte hinner tvätta bort en blåbärsfläck från mina jeans som jag fick när vi gömde oss i skogen på lägret.

LOVE

No free hugs!?

Anita har ett tag (med andra) sagt att jag ger sjukt lösa kramar. Jag vet att jag gör det, och jag gör det av en anledning! Så länge jag minns har jag gett lösa kramar till alla jag inte älskar mer än allt annat. Inte ens min familj får "hårda kramar" enligt mig. Undantag: När någon behöver tröst & bebisar.



Jag är inte hundra på varför, men jag vill ändå vara mig själv och inte lämna ut för mycket om mig själv på något sätt. Det är lite som att injektera blod av en annan blodtyp än sin egen, kroppen stöter bort det nya blodet. Det är väl lite så jag gör med, visserligen stöter jag inte bort någon (eller!?!?) men jag vill inte ha alla in på bara livet. Lite som att jag vill spara mina "hårdare" och varmare kramar till en framtida pojkvän (när nu han ska komma och knacka mig på ryggen och säga "här är jag"..).
Sen är det lite att modet inte räcker så långt ;)
Anita, är det här en bra förklaring eller behövs en längre utläggning ?

(bild från google)

Everybody has those days



Kom hem från lägret idag. Började med frukost vid halv 9 , och jag var faktiskt på bra humör. Sedan dalade det som en sten sjunker till botten på Helsjön. Jag blev trött och smågrinig, och det märktes. Jag själv märkte det när folk som jag inte väntade mig frågade mig hur jag mådde egentligen. Huvudet är fortfarande tungt som cement, som jag suttit uppe och dygnat i två dygn. Samtidigt känns det som att allt går åt skogen, vilket kanske är kopplat till tröttheten/grinigheten? Är hundra procent säker på det, att allt hänger ihop.
Ett plus är dock att jag inte är nervös för onsdag när jag börjar på ny skola och allt det där. Det är en jättestor lättnad att Josefin ska gå i samma klass som mig, sp1h! Annars hade jag nog avlidit natten till onsdag, haha!
Nu ska jag dejta min kudde,

L O V E

Ska vi gå till sjön?

Vi kom till Helsjön imorse vid halv tio. Fika, lektioner, lunch, fritid, musikstund, middag, fritid.... Den sista fritiden idag var ju helt galen. Jag och Amanda bestämde oss för att gå lite vid sjön, där några av killarna skulle bada. Så vi gick där och helt plötsligt blir vi omsprungna av dem, de ska hoppa från ett högt högt hopp! Så där stod jag och Amanda och såg på hur dessa (enligt mig galna) killar ta sats på den såphala bergsutsatsen och sedan susa genom luften i typ två sekunder innan de slog i vattnet. Det jag var mest orolig för var att de skulle hoppa fel. Man vet ju aldrig.
Nu väntar en lekstund med Marcus & Hanna!

Ulla red till GeKå's

Så jag gick upp klockan 6 imorse. Tio över 7 satt vi i bilen. Fem i åtta kom vi till Ullared. Totalt var vi inne i GeKå's i nästan fem timmar. Välförtjänta åt vi varsin hamburgertallrik på gatköket utanför. Köpte sen ett par höga stövlar till hösten & vintern! Och sen åkte vi hem, hihi!
Jag är tre trosor, fyra par strumpor, två väskor, tre sjalar/skarfar, en velorjacka, en tischa med The Beatles (fråga inte varför), en lång kofta, en stickad supermysig poncho, en rosarandig tischa med tryck, ett par jeansleggins, ett par velorshorts, två leggins, tre nagellack, fem kollegieblock, hårnålar, en pincett, en fickspegel, två plastmappar, en datorlampa (via usb), pringels, salt & vinegar chips från estrella, en parfym Vanilla Fun, ett armband (likadant som amanda har frånraglady/tara/melrose, mitt kostade dock 40 kronor istället för 400) och ett klockband rikare!
Hängde ni med?












L O V E

Möte om två timmar



Amanda är påväg ner, jag sitter klar att gå på min fina skrivbordsstol. Ikväll ska jag sova hos mami , imorgon blir det att åka till Ullared klockan 7 på morgonen.... SNARK. Men det lär bli mycket välbehövd shopping av basgrejer samt skolgrejer! Blir underbart. Jag och syster med en kundvagn, mami och Thommy med en. Och så ses vi vid kassorna. U-N-D-E-R-B-A-R-T. Nu kommer Amanda.

LOVE

Min teori just nu

Istället för att äta när man har problem (i synnerhet kärleksproblem som betår av att ingen verkar vilja ha en) så är det bättre att träna sönder! Man blir både starkare fysiskt och psykiskt, samtidigare som man får finare hy och får finare kropp. Man blir glad av att träna och man sover bättre när man ansträngt sig.
När man väl blir upptagen och helt upp över öronen kär byter man ut lite av träningen med sex.
Super!

Moral of the day



Be you, and say fuck you to anyone who doesn't like it!

Bläääää

Jag vet att jag säger det här ofta, och jag menar det: Jag är så trött på att vara singel! Skicka hit någon gorgeous så jag slipper känna mig så ensam när folk snackar om sina pojkvänner/flickvänner... Eller när man ser film eller tv typ när ett par kysser varandra i spöregn. Jag vill också ha det så. Men jag vet ju samtidigt att ju mer man vill ha det, desto säkrare är det att det inte kommer hända! Så jag borde egentligen satsa på att göra mig skol-klar, satsa hårt på att göra mig så snygg som möjligt och koncentrera mig hårt på träningen. Vilken inte går så jättebra just nu, när mina shorts är i tvätten och pappa vägrar tvätta en 30-graders tvätt. Suck. Hans fel att jag har gått upp ett kilo.
Imorgon blir det att chilla med Amanda. Köpa lite snacks och läsk för 5 dagarslägret , snacka mängder som vi brukar och bara ta det 100% lugnt. Låter som en typisk wingwoman-offmarket-dag. Wonderful.

L O V E

Det har blivit mycket videor på sista tiden

MOA

Just nu sitter jag i MOA's fina väntesoffor i typ snidat stål och väntar på Alex som ska få  ny frisyr! Lite kortare, lite lättare, det blir säkert supersnyggt! Just nu ser hon dock ut som ... jag vet inte vad med håret fram i ansiktet. Inte så vackert, men den blir det med säkerhet en hiss!
Som vanligt, när vi ses, tog vi en runda kring Gina. Slutade med att jag kom hem med ett par nya jeans från rean och en fin rutig skjorta. Bilder kommer senare!


Min sjukt sjukt sjukt sjukt vackra vän!

Vi pratade lite om mitt hår, och jag ska nog låta det växa ut så det blir lite mer hellångt. Blir väl en hel del höga tofsar framöver. Dagen till ära har jag en hög hästsvans och luggen bakåtstruken. Fick komplimanger från Alex mor! Blir så glad när jag får komplimanger om mitt hår eller smink. Jag siktar på lite Sarah Jessica Parker / Carrie i SATC 2 hår... Men det blir säkert bra när jag kommer dit!

L O A D S  O F  L O V E .

If it was me instead of her.

I've got Amanda & she's got me

Erica

och hennes tusen sätt att överleva.

RSS 2.0