Inte Paramore?!

Geografi? Vem sa geografi? Jag & Amanda har youtube-kunskap ,

With you right here I'm a rocketeer

Känner hur allt bara flyter för mig, bloggen ligger på prio plats 389 nu med sol och så. Helgen har tillbringats med pojkvän & nästan alla andra som gör livet värt. Imorgon ska jag umgås med Natalie (som jag inte träffat på snart två veckor, ILLA!) och onsdag öva med min syster inför vårat lilla framträdande som vi ska ha på lödag inför familj & vänner... Nu väntar sängen,

När man minst anar det

Vaknade imorse bredvid en snarkande Andreas. Han tog bilen hit ner igår och vi hade picnic, såg film och hade en massa mys. Förstår inte riktigt vad som for i min mor, hon gick med på att underbaringen kunde dela min säng (och ta mitt täcke...) inatt. Nu har han visserligen åkt igen och det är dags för mig att göra mig i ordning - ska iväg på kalas senare idag.
Vad ska jag ha på mig!? Start panic.

Har inte riktigt tid

Får se när jag hinner blogga. Bor just nu hos min mami på landet där internet inte är det bästa och där det alltid finns något att sysselsätta sig med. Är det inte att gå och plocka med någonting är det sola, sova, laga mat eller bara umgås. Bloggen hänger inte riktigt med! Vart är blogg.se appen när jag behöver den!?

Imorgon blir det att jobba igen, och på fredag picnic. Lördag blir det antagligen påskfrukost med familjen och sedan kalas på kvällen. Söndag blir ledigt. PUH! Påsklov? Njae

Kräftan börjar få sommarfräknar

Har legat och pressat i solen ett litet tag nu - och hujedamig vad solen tar! Är röd på armar och mage, det bränner på händer och knän, samt mina sommarfräknar har börjat titta fram! Älskar mina fräknar, yes! Fast jag är ju mest .... röd just nu. Måste smörja in hela mig sen ikväll för att inte se ut som en kräfta imorgon.

To-do-list

Jag kan inte beskriva hur mycket jag längtar tills blogg.se har fixat en app till iPhone så att jag kan blogga från mobilen. Inte så händigt att ha med en dator överallt bara för att blogga. Jag är ju nästan aldrig hemma!

Nu ska jag snart sticka iväg till jobbet och jobba till tolv. Håller tummarna för lika fint väder som igår; jag tänker lägga mig och pressa i eftermiddag om vädret tillåter! Om jag ska bli ens en gnutta brun i sommar måste det börjas i tid.

Ska också försöka ta tag i mitt smink och göra någon ny sminkning... Tiden räcker inte riktigt till!

The hardets knot to knot

Imorgon ska jag jobba - jippieyaya!.... Älskar tanken på mer pengar och älskar att gå och plocka på lagret, men jag ogillar tanken att gå upp en halvtimma tidigare än vanligt - på mitt påsklov. Värt det? O ja.

Magmisshandel

Vaknade sent och tog en frukost på altanen i solskenet. Stack ner till Kungsmässan med Natalie vid ett, bytte mina födelsedagskläder till rätta storlekar. Efter det har vi bara ätit och druckit. Isté från EspressoHouse, thaimat på Mehnam och sen jordgubbar. Mår smått illa efter att ha misshandlat min mage såhär!





This is it

Blev en smått katastrof med värmespolarna. Såg ut som en pudel typ. Så jag borstade ut dem lite med en borste jag fick igår också! Glömde den på bilden, eheh.Så nu ser det ut så här. Helt okej för min del! Så till det kör jag på svarta chinos och en vitblå randig tröja. Fint!

Idag skiner solen

Sitter och väntar på att mina värmespolar ska bli varma. Idag blir jag krulltott.

Fr v: Rosa sladdrig tröja från Gina Tricot, turkost linne från Gina Tricot, blå t-shirt från Gina Tricot , halsband från Glitter, vita strumpor från H&M, klänning från H&M, senaste ELLE, plattång Wet & Dry från BaByliss, värmespolar från Remington, 150 kronor på Kungsmässan, vykort från gammelfaster, senaste Harry Potter-filmen.

Jag har haft kul istället

Måste gnälla på mig själv över min dåliga uppdatering. Istället för att blogga har jag varit ute och levt. 
Lovar att slänga upp lite bilder på de fina presenterna jag fick av min pappa och farmor imorgon!
På heders.

Det här är SP1H's fel

På naturkunskapen steg jag och Ebba in i pokémon:ens värld. Har suttit och verkligen nördat Leaf Green i fem timmar nu (shit, inte bra!). Är helt besatt av att få min charmeleon (tidigare charmander) att bli en charizard. Sjukt. Känner mig som nio år igen, när pokémon var SÅÅ COOLT. Egentligen är det riktigt roligt spel... Kan ju gissa att jag kommer sitta här resten av lovet. Myyyys...

Inget att göra? Blogga!

Effektiv skoldag. Har hunnit såhär långt:

- Gett kamratrespons på Marcus & Ebbas uppsaster
- Hjälpt Johanna, Asya, Amanda och Felicia med deras uppsatser, layout-vis
- Lämnat in uppsatsen på 9 sidor
- Klarat av Engelska Nationella på prat-delen. Var asbra!
- Bestämt mig för att designa Michelles blogg.

Nu ska jag sitta av tiden på resten av engelskan och sedan på naturkunskapen. Om jag har tur kan jag tjata mig till att få sluta tidigare. Jag är faktiskt klar med allt som ska vara klart innan påsklovet. Sen ska jag & Natalie hitta på någonting som jag kan ha på mig imorgon, jag har klädpanik.

Älskar btw den här effekten på webkameran, haha!

Dimma är alltid dålig hårdag

På veckorna brukar jag inte orka göra något speciellt med mitt hår. Lediga dagar, då går jag hela vägen! Igår hade jag storlockigt hår, och det får jag betala för idag. Idag fick det bli en fläta, för håret var så vidrigt bångstyrligt. Jag orkar inte anstränga mig idag, dimman kommer förstöra det ändå när jag går ut...

Nationella i Engelska idag , prat-delen. Kommer gå galant, hoppas jag.

Måste ta mig i kragen

Här var det mycket bloggat av lilla mig. Har fyllt år och inte alls haft tid eller ork att blogga! Sjutton bast nu, och det känns fortfarande väldigt lite. Samtidigt hade jag en 17års kris också. Smågammal kanske?

Hade ledigt idag. Vaknade vid elva, och eftersom det inte fanns något bröd hemma bakade jag scones. Så lätt och så gott. Såg på film ett tag innan jag tog tag i min uppsats (som nu är klar!). Tog senare cykeln ner till Hemköp med min syster och köpte glass och en ny VR. Gick en sväng på stan med Natalie och köpte sen middag.

Nu ska jag sova så jag är pigg och effektiv imorgon, sista dagen innan påsklovet!

Dagens eyecandy

Ser What Happens In Vegas . För sjuttielfte gången. Kan ju inte sluta tycka att Ashton Kutcher är så otroligt snygg.

För sista gången

Idag är min sista dag som 16 år. Känns rätt skumt. Jag kommer aldrig mer vara sexton år gammal. Imorgon är jag för sjutton 17 år. Får väl se vad morgondagen bjuder på för överraskningar!

xoxo för sista gången, Erica 16 år

Drömmar påverkar koncentrationen

Är astrött idag. Har inte tagit tumne ur handen och bloggat förrän nu. Drömde en massa inatt, dvs jag sov jättedåligt. Sen får jag inte drömmen ut ur huvudet, kan inte sluta tänka på den. Inte så kul alltså... Så med ett huvud tungt som cement sitter jag på italienskan nu och ska ha läxförhör. Och jag kan inte glosorna. Lycka...
Har ingen hals pga stor mysig sjal, kärlek på den!

Somliga straffas direkt

Somnade stenhårt i soffan mellan fem och halv sju. Då smsade Natalie och ville gå ut och ta en powewalk. Trött som jag var drog jag på mig (och jag kan inte tro att jag faktiskt gjorde det) ett par mjukisbyxor, tog jackan och gick. Och jag gillar inte mjukisbyxor utomhus, Natalie gillar inte heller mjukisar utomhus. Så, eh, ja.

Slutade med att jag fick världens skavsår på mina hälar. Tar det som ett "straff" för att jag gick emot mig själv och gick i mjukisbyxor. Ajdå. Nu väntar duschen och lite planering inför min födelsedag på onsdag!

Måndag

Jag ville verkligen inte gå upp ur sängen idag. Tröttheten slog mig i magen och sen drog jag täcket över huvudet. Trots det sitter jag här nu, fullt sminkad med kläder på. Sängen håller mig inte hemma förrän på torsdag. Då är det ledigt för min del!

Nu sticker jag snart till skolan,

Amerikanska nöjesfält är döden

Jag tycker inte om Balder på Liseberg och jag vägrar åka Kanonen. Men det här får mig att vilja krypa in under täcket och kvida. Fattar inte hur de vågar åka såna attraktioner!

Yeah if I had you

Det har varit full fart hela dagen! Kom precis hem från söndagmiddag hos farmor. Nu blir det att plugga lite italienska och naturkunskap till If I Had You.

Ännu ett läger

Fredag kväll, spela Alias stod på schemat. Jag & Michel, Rebecca & Malin, Jonas & Amanda & Josefin.


Åtminstonde en väldigt trött tjej med ont i magen. Amanda var smått övertrött i solen.
 

Michel med fotboll


Jag & Amanda satt vid sjön och pratade i evigheter. Galet hur fint det är där.

Trött lördagkväll

Kom hem vid sex från lägret. Det första jag gjorde var att cykla till Ica Maxi med Natalie och Parnis. Köpte ananas och en miniMer Hallon Passionfrukt. Perfekt lördagkväll. Nu ska jag se Sunes Sommar och sedan slänger jag upp lite bilder!

Så här ska det se ut

Snyggt!
Lookbook.nu

Vest & stripes

Lookbook.nu

Dag femton

Någonting jag ångrar.

- Jag ångrar att jag inte satte i ettan när jag skulle köra ut från mammas gata förut. Blev hemskt svårt att starta på tvåan.

-Något annat jag ångrar är att jag tog på mig mamma och pappas skiljsmässa, alltså, jag trodde det var mitt fel att de skiljde sig. Det var inte så bra kan man säga.



Den lilla knubbiga saken är jag, för länge sedan! & så min mamma i 1995 års mode typ.

Hejsvejs

Nu åker jag på läger, kommer hem på lördag kväll. Har tisdinställt några inlägg, så bloggen kommer inte så helt inläggslöst under tiden jag är borta och har kul med mina ledarkompisar från kyrkan!

Vi ses på lördag igen,
xo Erica

Min klass i ett nötskal

Under naturkunskapen... senare postat på facebook!

Från en uppsats till en annan

Skrev sista punkten på min regnskogs-uppsats precis. Kände hur bördan bara trillade av mina axlar. Frågade min lärare vad jag skulle göra nu. Fick svaret att jag skulle fortsätta på min uppsats i samhällen. Bördan tillbaks på axlarna igen. Har knappt börjat på den uppsatsen och den ska vara inne om tre veckor. Lite smått panik där.

Trodde att det var lördag imorse när jag vaknade. Tänkte att jag kunde ligga och sova hela dagen. Vad jag blev besviken när alarmet började tjuta. Är astrött. Undrar lite tyst hur jag ska orka med lägret idag+imorgon!?

Hungrig är jag också. Skulle inte säga nej till en 15 cm subway just nu .

Elin på köpet - bloggrape

CHAA CHAA BLOGGEN, ELIN HÄR.
Okej, nej. Hej på er!

Nu är det såhär att jag heter Elin och jag är Erica's man.
"Men du är tjej?" - kanske du tänker då. Men jag är mannen i förhållandet. Let it go now.
Så nu ska jag confessa min kärlek till min finaste Erica♥

Okej, så först utav allt. SNYGG. Liksom what, borde vara olagligt.
HÅRET, det får mig att vilja säga 'SWOOSH'
PERSONLIGHETEN, gör henne dubbelt så vacker, insidan ut du vet?
HJÄRNAN, super mega grym, hon kan allt :D
RÖSTEN, mina öron blir lyckliga utav Ericas sång.
HUMORN, hon ger mig ofta blicken när jag säger något som jag tycker är hemskt kul, men jag vet att hon skrattar inombords. Vilket leder mig till den sista anledningen till att älska Erica som jag tänker nämna här, SKRATTET OCH LEENDET. Det är banne mig ett utav det sötaste någonsin :D

Så ja, there you go! Bara så att du vet så är jag och Erica lite som ett paket, lyckas du fånga henne så får du mig på köpet, och jag ber om ursäkt i förväg :D

 //Elin Ivarson

This is computer sience

Dag fjorton

En bild på mig för ett år sedan.  ( och Natalie fick halka in på ett hörn med!)
Om tre dagar är detta precis ett år sedan.

Hoppas håret håller

Såhär får jag se ut idag .

100 % luftfuktighet

Mitt hår såg ut såhär. Innan jag gick ut i morse. Nu: New York, I Love You

Skywalker-ama

Jag tror jag börjar bli beroende av Star Wars. Just nu sitter jag bekvämt i soffan med en kopp earl grey och ser på Return of the Jedi. De små söta ewokarna är nog de sötaste björnarna jag någonsin sett! Sitter hela tiden och gör "aw" ljud. Älskar verkligen den här filmen. 6an och 3an är de bästa filmerna. Fast den unga Anakin (Hayden Christensen) är snyggare än Luke (Mark Hamilton).
That's just how it is.

I öronen: Starz in their eyes

Såhär kan man se ut en dag som denna. Har ont i nästan hela kroppen. Armarna värker, benen och höfterna smärtar. För en gångs skull har jag inte ont i magen, men då är det någon annan stans. Är glad i alla fall!

Om en timma har jag en grammatisk diagnos i tyskan. Får se hur det går, har inte pluggat alls. Hoppas på att man får gå när man är klar. Fast det är tveksamt att det blir så ...

Lärare kan inte kommunicera sinsimellan

Sitter på geografin och ska fortsätta på min uppsats, surar lite på att våra lärare inte kommunicerar med varandra. De närmsta veckorna kommer inte någon i klassen ha tid till något annat, eftersom det är minst två inlämningar/prov i veckan den närmsta månaden. Usch.
Däremot längtar jag till när videon till Castle Walls kommer ut. Älskar den låten!

Sheen - sopa med dokumentär

Just nu går det där programmet och Charlie Sheen på femman. Jag blev så arg att jag stängde av tvn.

Jag menar, varför ska man special insätta ett program om en kändis det går snett för? Brittan fick ju inte någon egen dokumentär, vad jag vet. Ingen på Lindsay Lohan, Nicole Richie eller Chris Brown... Varför just Sheen? Han må vara med i 2½ Men, men så snygg är han inte, och ingen gillar verkligen en sådan människa, som han spelar i serien, i verkligheten.
Samtidigt förstår jag inte vad han vill nå med sina klipp på nätet, sina uttalanden osv. Han är ju egentligen bara en helt vanlig människa, bara att han råkar gå på tv minst 78963 gånger om dagen.

Jag förstår inte riktigt meningen? Lika bra att göra ett specialprogram om mig och vad jag äter till lunch varje dag. Vore lika intressant och givande.



Om man kunde se ut som Kenza

bild härifrån .

Vad jag har åstakommit idag

- Känt mig absolut bäst i världen i blommig kjol, skinnboots och biker-skinnjacka
- Nästan skrivit klart uppsatsen om regnskog! Bara sammanfattning och lite design kvar.
- Tappat aptiten pga stress
- Ätit Ben & Jerry's -> fått ont i magen eftersom den glassen inte är laktosfri... eh
- Gått hem i solskenet
- Tappat aptiten igen pga 120 glosor att kunna tills imorgon
Väldigt  beundransvärd lista .... eller inte!

Svar på tal

Självklart vet jag att hans band heter Boyce Avenue (de är ju typ 4 killar som är med och spelar/producerar/remixar) . Men jag vet inte vad killen som sjunger heter. Det är mitt dilemma! ;)
Han ju är sjukt snygg också!

Because I never were

I ♥ DinoStory

Laddade ner en ny app till iPhonen förut, DinoStory. Den går ut på att mata och ta hand om en dinosaurie, som en tamagochi typ fast mycket roligare & sötare & mognare. (Fast egentligen, sen när är en virituell dinosaurie vuxet, haha?) Jag är fast i alla fall. Plus i hörnet är ju att appen har funktionen att dinon kan repetera det man säger. Så otroligt charmigt.

De tre vackraste slotten

3. Topkapipalatset ligger i Istanbul, Turkiet och är byggt av sultan Mehmet II på 1400-talet. Idag är det ett museum; i relikrummet finns reliker som sägs komma från profeten Muhammed.



2. Château de Versaille ligger strax utanför Paris. Byggt av Ludwig XIV på 1600 talet. Bland annat Marie Anoinette och Napoleon har bott där.



1. Châteu de Chambord, ligger i Loirendalen, Frankrike. Det är det andra mest besökta slottet i Frankrike, efter Versailles. Det sägs att Leonardo da Vinci har varit med och beslutat om grunddesignen tillsammans med kung Frans I.

Hårproblemet är löst

Jag trodde ärligt talat det var söndag igår. Gissa om jag blev lycklig när jag fick en extra helg-dag, haha.

Idag ska jag bland annat försöka plugga det jag skulle gjort i tosdags fredags och igår. Har stort glosprov i tyska på tisdag, kan inte ens hälften av de 120 glosor vi ska kunna. Jippie. Har inte skrivit en rad på varken Regnskogsuppsatsen eller samhällsuppsatsen. Känner att det inte är så bra alltså.

Annars tänker jag slopa det platta håret och köra på mer textur varje dag. Luggen håller sig bara såhär snygg i fem minuter ändå! Vågat eller lockat hår är det som håller bäst och är lättast att styla. Tar visserligen typ fem minuter extra att fixa iordning , men det är det värt. Håller sig flera dagar också! Lovely.

e.e. cummings

i carry your heart with me
(i carry it in my heart)
i am never without it
(anywhere i go you go,my dear;
and whatever is done
by only me is your doing, my darling)
i fear no fate
(for you are my fate,my sweet)
i want no world
(for beautiful you are my world, my true)
and it's you are whatever a moon has always meant
and whatever a sun will always sing is you

here is the deepest secret nobody knows
(here is the root of the root and the bud of the bud
and the sky of the sky of a tree called life;
which grows higher than the soul can hope or mind can hide)
and this is the wonder that's keeping the stars apart

i carry your heart
(i carry it in my heart)



The best - ever .

OnePieces @ Zoofies

Alla vet hur jag älskar tävlingar, right? Hur underbart är det då inte att jag klickar in mig på en tävling för en OnePiece!? Håller tummarna för att jag vinner hos zoofie.devote.se i samarbete med Chill United .
Den här skulle jag hemskt gärna vilja vinna:



Håll tummarna för mig!

Bloggrape

Idag har varit lugn, inga arg idag inte! Men väldigt trött. Hade light saber-krig med pappa imorse med hjälp av iPhones. Hilarious! Tror jag utmanar Elin på duell i skolan imorgon, hon kommer åka på stryk, hehe.

Var och övningskörde med pappa, handlade på Coop. La drygt 4 timmar i köket på att göra cupcakes med både glasyr och ganache. Vilket ledde till illamående när jag väl åt en... Inte så värt.

Nu har jag suttit i två timmar och designat Natalies nya blogg, kika in den! (klicka på bilden för att komma till henens blogg). En liten bloggrape hängde på också!

Saker som gör mig arg

1. När jag vaknar som vanligt vid 6:30 när man har studiedag.

2. När avokadon jag köpte igår redan är dålig till hälften.

3. När absolut inga kläder passar.

4. När brödskivorna i fattiga-riddare faller sönder innan de ens når stekpannan.

5. När jag upptäcker mig själv med att vara ovanligt högljudd och irriterande.

6. När jag upptäcker att filmen som ska med på filmkväll inte ligger på den datorn som ska med.

7. När jag blir sen för att jag fick slänga i mig maten och få ont i magen.

8. När det är kallt.

9. När jag hör hur min syster med vän lever loppan i vårat hus, 200 meter bort.

10. När datorn har möblerat om i alla mappar så allt ser ut som kriget.



Ja, idag har varit den sämsta studiedagen - någonsin! Jag tänker inte ens lägga in en bild !!

Rätt är fel och fel är rätt

Ibland gör man rätt. Rätt så många fler gånger än man gör rätt, gör man fel.

Varje kväll går jag igenom alla fel och misstag jag gjort och försöker lägga på minnet att agera annorlunda nästa gång jag är i den situationen. Ofta glömmer jag någonting, men det alla viktigaste fastnar.

Inatt kommer jag att fundera på att jag:
1. inte pluggat tyska alls.
2. inte ställt allting tillrätta med en viss människa
3. gick in i en tjej på h&m utan att säga förlåt
4. shoppat för drygt 200 kronor idag
5. surfade bort hela datorkunskapen istället för att skriva på uppsatsen

Erica

och hennes tusen sätt att överleva.

RSS 2.0