Jag mår inte så bra

Meritlista för dagen :
Nästan-gråtsammanbrott 3
Gråtsammanbrott 1
Feber 1
Huvudvärk 4531525
Plopp 1
Ps I love you 1

Trilla upp trilla ner

Trots att jag får ont i magen så äter jag frukost på morgonen. Visserligen brukar jag vara hungrig såhär tidigt på morgonen så att jag har ont i magen ändå, så egentligen är det en dead end. Känns rätt tufft att stå i en återvändsgränd såhär med magont varje morgon ..

Dag sju

Om jag fick en miljon kronor skulle jag gå i taket, bokstavligt talat. Efter det skulle jag nog ta en shoppingrunda med min bästa vän och min mamma, köpa bara en massa skitfina dyra saker. För det är de värda. Sen skulle jag skämma bort mig själv med olika spa-behandlingar. Åka på semester med min familj. Äta gott med vänner.
Men framförallt: Spara pengar till framtiden, så jag kan köpa en ruskigt fin lägenhet senare.

Kungen

En av de bästa filmerna ever är Lejonkungen, en barnfilm.
 Den borde egentligen inte bli kallad för barnfilm för att:
1. Lejonpappa Mufasa dör .
2. Simbas farbror vill döda honom, uppmuntrar våld.
3. Simba springer bort från hemmet.
4. Scar ljuger om Simbas "död" , vilket uppmuntrar att tala osanning.
5. Hakuna Matata uppmuntrar en bry-dig-inte-ett-skit-livsstil.
6. Det är krig, vilket också uppmuntrar våld.

Men det är en barnfilm på såhär vis:
1. Nala och Simba är bästa vänner, vilket uppmuntrar jämlikhet.
2. Nala och Simba älskar varandra, vilket uppmuntrar att visa varandra känslor.
3. Zarabi, lejonmamman, står upp mot Scar och vägrar lyda honom, uppmuntrar envishet och lojalitet.
4. Simba tar sin rätta plats som kung, uppmuntrar till att vara sig själv och ingen annan.
5. "En värld full av liv" uppmanar till att respektera allt levande.
6. Den är hur bra som helst.

Träning ger färdighet

Så, efter mycket om och men körde jag ett träningspass idag, och stretchade som vanligt. Nu är jag cirka tjugo cm från att gå ner i både split och spagat, vilket jag är väldigt stolt över eftersom jag så länge har varit ett kylskåp som knappt kunde sitta skräddare.... Men liksom , kan den här donnan så kan väl jag med ?!?!?!


Dag 6

Eftersom jag bloggar efter Listan så ska jag idag skriva om typen killar jag faller hårt för, och jag tog en riktig funderare över det. Några av de första grejerna jag tänker på hos en kille är, för att nämna några, kroppsbyggnad, ögon, röst och händer.

Ett måste för mig är att, om det ska "hända något" , måste han vara vältränad, och längre än vad jag är. Det känns väldigt betryggande att stå bredvid en lång och vältränad killvän/pojkvän. Hela mitt liv tills jag blev. Vältränat och långt ska det vara!
Om jag ska falla riktigt hårt och skrapa upp båda knäna krävs en intensiv blick och ett riktigt maskulint "hej". Då börjar jag bli riktigt knäsvag.
Ett tredje/fjärde steg är handslaget när man träffas första gången. Ett bra handslag av en stor hand som gott och väl gömmer min hand i hans , och vips är jag på kroken . Det bara är så . Stora och maskulina händer, det är fina grejer.

Det finaste på en kille är förresten en stickad tröja. Oslagbart. Möjligtvis en vit v-ringad tshirt med blåjeans.

 
Bild:  ImageShack.us

Sen

Vaknade en kvart innan jag skulle gå upp och är ändå lite sen! Hur går det ihop? Idag blir det lugnt, har inga läxor eller jobbiga lektioner. Senare ska jag möta upp Natalie och sen äta lite thai innan pannkakskyrkan!

En taskig mobilbild på oss för ett år sen.


Dag fem

Idag fick ett "beundrarbrev" idag, något som skrämmer bokstavligt skiten ur mig. Någon som har varit och lämnat ett a4 fullspäckat med text i storlek tolv , utan adress eller frimärke - bara mitt namn. Det jag mest av allt vill just nu är att veta vem som har skrivit det!
"Jag skrattar gott åt hur det gick, det rycker i ögat åt det som försvann och jag ler mjukt åt allt som ändå blev av. Jag undrr iblnd hur det är med dig när du är ensam, är det samma musik, samma film och är du samma goa, trevliga söta tjej som då."

Vem är du?

Annars önskar jag mig en pojkvän , så jag slipper vara så ensam för det mesta.

Dag fyra

Jag har några mål med mitt liv. Ett av dem är att göra någonting som jag kommer bli ihågkommer för. Ännu vet jag inte vad, men någonting kommer det bli. En önskning jag har är att inte bli en Svensson som jobbar på ett kontor, har två barn, en volvo, en man och en labrador. Det livet vill jag inte ha.
Dock vill jag ha en riktigt bra utbildning och en megasnygg man.

Min idol of all times

Mitt mål är att kunna sjunga lika bra som Helen Sjöholm. Ett plus i kanten vore kanske att faktiskt få sjunga med henne någon gång ...

På svenska


In english

Dag 3

Jag har ingen ensam favoritårstid, jag älskar alla utom vintern och senhösten. Jag älskar värme och färger, det är bland annat då jag kan fotografera som bäst! Våren är väldigt bra, för då fyller jag år!

Vår


Sommar


Höst

Pengar brinner när man är glad

Den här tisdagen var ovanligt bra. Började bra med mycket skoj på tyskan tillsammans med Cornelia, sedan svenska, tillbringade lunchen med Alexandra, sen idrotten på bänken med Michelle och sedan som basketdomare (vilket jag fick väldigt bra kritik för, läraren tyckte jag gjorde bra ifrån mig!). Italienskan gick ovanligt fort och på sången hittade jag knepet till att ta täta höga toner. Är uppe i typ höga A som min högsta ton, tror jag.
Träffade Natalie, Theo, Jonte och Karin och tog en shoppingrunda. Inköpen från min sida blev hårfärg från Loreal, ett kompaktpuder från Make Up Store, en ny foundation från Lumene och äntligen en väska! Nu slipper jag gå omkring med allt i min BjörnBorg trunk. HÄRLIGT!

Hur har din dag varit ?

Dag två

En person jag vill träffa just nu är min mormor . Jag hoppas snart att vi ska åka till Stockholm igen, för sist vi var där var det så sjukt mysigt. Saknar henne med , har inte träffat henne på evigheter.  Bilden är väldigt väldigt flummig från sist vi var på väg till sthlm. Älskar dig mormor !

Vad jag tog med mig från lägret

Den här låten, trötthet, huvudvärk och en massa förvirrande tankar som jag ska sova på och ta i tu med imorgon.

Dag ett



1. Jag blir bra på 1 av 20 bilder som jag / någon annan tar.
2. Jag tycker att jag ser hemskt knäpp ut när jag ler så tänderna syns
3. Men jag är så glad jämt och ständigt att jag måste le så tänderna syns för annars exploderar jag
4. Jag ser mig själv som kristen, jag tillhör Kungsbacka församling och är konfirmandledare
5. Jag har sjukt höga krav på mig själv, men blir otroligt nöjd när jag uppnår mina mål
6. När det gäller kärlek och killar är jag så kräsen att det nästan inte finns några som duger, och de som duger tycker inte att jag duger. Tricky
7. Jag är laktosintolerant (jag är strösslet på en glass, jag är det roliga i hasch. jag är det bästa man kan få, jag är bättre än die hard två)
8. Några av mina favoritkomiker är Johan Glans och Björn Gustafsson
9. Jag vill utbilda mig till psykolog för tillfället (tillfället har varit i 2 år nu)
10. Jag önskar att jag kunde ha mer tid till att vara kreativ(fotografera mer, skriva fler låtar/låttexter, teckna mer och laga mer mat/baka mer)

Jag är inspirationslös

Jag känner att jag inte har något att blogga om just nu, så kom jag att tänka på den där listan som typ alla bloggare håller på med . Så nu faller jag för grupptrycket och uppdaterar första punkten ikväll ! :)

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.

Ikväll åker jag på läger

Har packat som jag vet inte vad hela kvällen igår, hann precis göra klart våran svenskaläxa innan jag stupade i säng. Det som tar upp mest plats i min väska är chipsen. Jag förstår inte varför det ska vara så mycket luft i påsen! Den tar upp större plats än mitt underlakan, påslakan, örngott och badhandduk tillsammans! Jag kommer ha mycket space i väskan när vi åker hem på söndag, jadå.

Såhär mår jag som bäst


Dagens låt, Hosanna med Hillsong United .

JA!.... nej.

En dag som jag tycker om är måndagar. Man får träffa klassvännerna igen, det är helt okej lektioner hela dagen, och idag var det möte inför konfirmandlägret till helgen. Idag har jag haft ett sånt härligt flyt när det gäller plugg. Hälften av alla läxor är gjorda, jag har börjat på den gigantiska engelska uppsatsen som ska vara klar nästa vecka. Och det blir nog bra. Jag känner mig glad, tillskillnad från igår. Det är underbart ! Nu ska jag snart krypa i säng, och sen vakna till tisdagar, som jag inte tycker om.
Det är som ett jättestort JAAA! .....NEJ! . Som Johans Glans fina syn på onenightstands.

Nya smycken och lockat hår



Jag biter ihop med tänderna så sjukt mycket! Gillar inte att vara stressad ,  och jag gillar inte att det är kolsvart ute nu när jag ska till skolan! Just nu nördar jag mig med musik från Hairspray.

Två bilder

Lovade ju en bild! Efter skolan idag tar jag en sväng runt Freeport och letar efter Bed Head produkter ! Förhoppningsvis med någon , men vi får se . Nu ska jag halka till skolan, hoppas jag kommer i tid!

Före -> Efter
 

Där stod ju du som alltid skulle vara min

Jo jag gick ju till Elite efter att jag slutat, och helt plötsligt så satt jag där dom tvättar håret på en , i en bakåtlutad fåtölj med reglerbart fotstöd och massage! Så efter att Steffan tvättat mitt hår, så hade jag nästan somnat , fick jag sätta mig i en annan fåtölj (snurrbar) och så började han klippa.
Och det var som allt var uppspeedat, han jobbade så himla fort! Och vipps så kletade han i en annan stylingprodukt som luktade HUR GOTT SOM HELST, så imorgon efter skolan tar jag en tripp till Bellbox på freeport och letar efter en produkt som jag inte vet vad den heter...
I alla fall, luggen blev 6 cm kortare ungefär. Och ändrat benan och toppat det.

Jag älskar känslan av jämnt klippt hår utan slitna toppar!!!!

(bild kommer nog sen!)

Klippa av luggen 10 cm?

Imorgon har jag självstudie i tyska , sista lektionen så jag kan gå från skolan halv 1. Härligt! Ska springa om Elite-salongen och boka en tid , och förhoppningsvis få klippa mig direkt!

Volymat

Har fixat håret inför imorgon. Hoppas att det ligger ner sig när jag sover sen... Fast efter idrotten kommer det vara ett minne blott. Jag har använt ObhNordicas Volumemaker .

Mmmmmmmmmh

Var inne i Göteborg med Natalie idag. Köpte en spetsskjorta på Cubus rea, en lång hoodtröja på Carlings rea och den sista boken i Twilight serien på pocket. På vägen till SF bokhandeln köpte vi doughnuts. Hade aldrig ätit det innan, och MMMMMMM vad gott det var! Vill nästan åka in dit igen för att få köpa en till i Brunnsparken. Mmmmm.

Dagens utseende-som-jag-vill-ha

 Ashlee Simpson är min håridol.

Cinnabar

Om en timma ska jag infinna mig hos min mormor och morfar, på middag. Mina mostrar ska också dit, kommer bli asskoj! Har inte på mig något speciellt, svarta jeansleggins, vitt linne och en liten kofta-kimono i tunnt sladdrigt tyg. Och vågat/lockat hår och rött läppstift, Cinnabar från MaxFactor.


Bilden får räcka för nu! Inte den snyggaste som finns, men ni överlever nog . :)

Nattlig update

Duktigt av mig att börja året med dåligt bloggande. Men som plåster på såren, för min egen del, känner jag mig mer som mig själv än vad jag gjort på länge. Har verkligen inte umgåtts med någon mer än familjen på hela lovet nästan. 2011 kommer kanske bli det bästa året hittills? Det har börjat bra i alla fall.
Fast jag kommer att återkomma med mina nyårslöften. Ska införskaffa en dagbok, en sån tjock sak i skinnomslag. Hittar ingen i Kungsbacka, så får kika i Göteborg på söndag.
Sig själv, pengar och lite spänning, vad kan man mer önska sig ? ;)

Erica

och hennes tusen sätt att överleva.

RSS 2.0