Braennball

Snart ska jag sticka ner till konstgräset och spela brännboll med en hel hög människor! Kommer bli sjukt kul. Det är jättefint väder och jag är på jättebra humör, sov jättegott inatt och drömde att jag var en vampyr.



L A T E R  T I G E R S

Alla fattar

Det är så logiskt, alla fattar utom du
du har inte en aning, du har inte en aning, aning
det är så logiskt, alla fattar utom du
du har inte en aning, att jag tänker på dig precis just nu


ÅH JAG BLIR GALEN. Nej, jag ska sluta lägga ner tid på dig, du verkar inte fatta ändå. Och inte bry dig heller för den delen. Nej . Usch. Jag blir galen på mig själv för att jag jämt ska gå ner mig i någon som verkligen inte bryr sig. Det är så typislt. & varför ska kärlek alltid sätta sig äckligt hårt där det gör ondast att rycka bort?

Jag vet inte

(..men jag saknar dig, msn räcker inte till ibland)
Om jag ska strunta i mitt sociala och privata liv just nu och bara satsa på skolan de sista 10 dagarna. Eller, det är väl denna veckan ut och nästa vecka som det kommer hända något viktigt. Sista veckan är bara chill. Men då kommer jag att dö, haha. På fredag blir det elektronen med N och se när Kiffe spelar. Kommer bli mycket nice! Ett tag sedan man träffade honom, fast jag saknar inte alls att känna mig som en pygmé, haha ! :)

En trött nyduschad erica!


En glad erica, bild från i förrgår!



S L E E P T I G H T  T I G E R S .

You make me so happy & give me butterflies

Hade tråkigt tidigare idag, och började sminka. Dock blev det inte bra, gjorde misstaget att göra the cateye neråt = trötta ögon istället för att göra dem uppåt = glada ögon. Köpte en ny palett med färger från h&m , 34 färger för 70 kronor! Eftersom jag inte får skicka efter en 120 från ebay för pappa så är det underbart med den från h&m!
Ikväll var jag ute och fotade med N , bilder kommer imorgon!


geekisar gör varje galen sminkning rätt snygg eftersom glasögon tar bort väldigt mycket av sminket!



Full färg på ansiktet, så blev sminket! Haha, kände mig som en avatar!


S L E E P T I G H T  T I G E R S .

Heroes' to be found!

Min hjälte är nog min moster. Alltså, med hjälte menar jag någon som jag vill vara som. Jag vill vara som min moster, hon är min förebild till hundra procent. Hon finns alltid där för mig, hon lyssnar när jag har något att säga, kommer med goda råd och får inte råryck om jag har gjort något som jag inte skulle. Visserligen gör inte min pappa det heller, men ändå.
Min moster, Helen, gör till exempel helt underbar mat. Hon har klarat sig igenom livet (so far) och hon är en så amazing människa. Hon har klarat av det som jag aldrig kan tänka mig klara av, föda och uppfostra två barn, hålla ordning på ett helt hushåll etc . Men det viktigaste av allt är att hon är en bra vän.

(hihi lite random bild från senaste julbordet någon gång sent på kvällen.. ?)



Min andra förebild är min mormor, för hon är också en helt amazing person. Hon har hankat sig fram genom livet (eller hur man nu ska uttrycka att hon har levt livet) och bor fortfarande med morfar, har tre barn, fyra barnbarn och hon tycker ändå om mig när hon egentligen borde vara jätte less på alla barn!? Och hon är en bra vän, hon lyssnar också och hon ställer upp så ofta hon kan.

(hihi. bild från stockholmsresan för 1 år sedan, helt oredigerad. helt oväntat stack min mamma eller syster upp kameran från sätet framför och knäppte av . vi blev snygga som få!)



V E M  Ä R  D I N  H J Ä L T E / F Ö R E B I L D ?

You light up my life

Snacka om vackert väder det var idag! Helt underbart med 22 grader solsken! Tills det började regna. Men det var också mysigt, för det störtade verkligen, ett sånt häftigt sommarregn. Hade premiärgång i mina shorts i ljus denim med slitningar, jag älskar dem! Var på Elektronen efter skolan med Anita, Lisa, Aki (GRATTIS!), Viktor, Rebecca och nya killar jag inte vet vad de heter... Sen kom Marcus och lite senare kom Kristoffer, mycket trevligt!




L A T E R T I G E R S

It's showbiz!

Åh, jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska säga om våran show ikväll. Sminkningen var u n d e r b a r , jag gjorde Wild Thing maken på mig , Karolina, Alex, Emelie , Erica och Mathilda. Vi var riktigt snygga! Jag kände verkligen att jag gjorde bra ifrån mig ikväll. Hade störtkul med åttorna och Hampus och Alex i pausen, haha. Nu är jag jättetrött och ska göra lite på geografin. Kul (tumme ner)



L A T E R T I G E R S

Thinking of

Jag har fått en underbar hudlotion från min farbror, en LdB Multi energy med Guava. Så sjukt härlig är den, jättelätt, kladdar inte och gör huden silkeslen direkt! Ett plus kanten är ju att den doftar gott! Nu ska jag snart springa till skolan - rigga lite mer scen idag eller repa ?


Funderar på om jag ska göra en tutorial på Wild Thing sminket?

L A T E R T I G E R S

Quote

Man kan bara ge så mycket kärlek som man har fått .

-Joachim Holmgren

Make up - wild thing

Jag har precis gjort sminket för föreställningen! Det blev s u p e r b r a ! På onsdag är vi åtminstonde fyra personer som ska ha den här sminkningen! (OBS , ignorera fult ofixat hår!)

Jag har använt,
Dual foundation   MUS
Kompaktpuder   H&M
Bruna ögonskuggor (ljus och mörk)   H&M
Vit ögonskugga   H&M
Corrective Concealer   E.L.F
Eyelid primer   E.L.F.
Dipliner   H&M
Fineliner eyes stylo   Isadora
Contur kôhl   Lórèal Paris
Colossal volum' express waterproof mascara   Maybelline NY
Glitter eyeliner brun   Viva la Diva
Cream eyeliner   E.L.F









L A T E R T I G E R S

GAAH

Jag blir galen! Kom att tänka på att det är full vecka denna veckan. I vanliga fall har jag två timmar tortyr-idrott men vadnu? Nej denna veckan ska jag ha TRE MÖRDARTIMMAR . Jag blir galen . Nu ska håret plattas innan jag drar till skolan!

L A T E R .

Leta inte + knep

Liten självförtroende-skola, del två.

Båda könen tror att det är svårt att hitta en bra partner. Trots det är man omringad av bra män och kvinnor hela dagarna. Problemet är att när vi får syn på någon vi är intresserade av försvinner resten av världen, som om denna person vore hela världen. Hela existensen verkar hänga på den personen och när man kanske får ett ”nej” från personen ligger man som en liten hög av kött och ben på marken och gömmer sig under en sten. Men resten av världen finns faktiskt kvar! Glöm inte den! Personen du riktat dig in på kanske är ett riktigt svin, det vet du inte. Men du vet inte heller om personen i fråga är underbar.
Det finns ingen anledning till att lägga all fokus på att träffa någon ny. De dyker upp där du brukar vara, om du är med vännerna och träffar en ny person ligger det helt naturligt att du pratar med honom eller henne. Vem vet, kanske är det den där fabulous’a personen som du letat efter så länge? Det verkar konstigt om du inte pratar med personen. Att tänka så får dig att vara mer avslappnad och inte längre desperat och kan istället vara den roliga och intressanta person du egentligen är. Det är Rätt Inställning.


bild: reseguiden.se

Knep:
Du har riktat in dig på att lära känna en person i lokalen. Tänk dig att ni redan har en romantisk relation. Tänk dig att den där stressen för att ”undrar som vi kommer strula” är bortblåst. Hur skulle du då bete dig om den biten redan var avklarad? Förmodligen skulle du vara helt avslappnad när du pratade med honom om intressanta saker som är ospänt, förställt och fullt av obekväma blickar. Led den andre i ett mentalt stadium där det är otvunget och kul för er att vara med varandra. Visa vägen genom att vara sån själv, det visar vägen att han i sin tur ska vara så mot dig.

Vem är jag?

Självförtroende-skola , del ett.

90 % av allt ligger i din inställning. Det vill säga, din inställning till:
a: dig själv, och
b: den här grejen att ta kontakt med nya människor



Lucky you: Att välja inställning är lättare än att välja kläder på morgonen! Varje morgon, ta en titt i din mentala garderob och bestäm hur du vill att folk ska se dig idag. Ska de se dig som en sur bitch eller som en attraktiv ung kvinna eller man? Du kan välja om du vill vara blyg och nervös, eller om du vill vara den snygga personen alla tittar på. Det är lätt att välja motsatsen till det man är för tillfället. Använd den till att få andra att förstå att du är en kul, självsäker och tillgänglig person som just nu ligger som på ett silverfat framför deras ögon.
Men inställningen stannar inte hos dig! Den smittar av sig och påverkar precis alla du pratar med. Är du glad, öppen och lycklig när du pratar med andra kommer de också vara glada och öppna när de pratar med dig. Det leder till att de kommer tycka om att vara med dig. Om du väljer motsatsen, att vara osäker och fåordig blir du istället lite jobbig att vara med eftersom de andra blir lite smått nervösa i sin närvaro. Med den inställningen blir du inte någon prinsessa (eller prins).
Så använd den glada inställningen, för den finns där inne i ditt bröst, redo att användas!


Bild från annalundh.se

Jag skrattar så jag dör

Så fort TRAMS alla DVDer kan köpas ska jag ha varenda en av dem! Jag älskar trams .
I den här videon , Viktor + Ulrik kan få rulla fram till 6:51 !



"Jag har tänkt på det här; april april din dumma sill jag kan lura dig vart jag vill. Men i maj maj måne kan man bara lura någon till skåne! Har ni tänkt på det..? Jag menar, om man vill lura någon , vad fan ska han i Skåne och göra då?"
Tänkte på er direkt! Hahahaha. Känner mig lite ägd .

Nu väntar sängen,
S L E E P T I G H T

Alltså shit!

Jag ska dra min dag i korta drag:
Jag vaknade någon gång vid tolv halv ett och satt vid datorn och gjorde mig iordning till kvart i 2 då jag mötte Natalie och Amanda på stationen. Köpte ny bikini från Lindex , nytt kompaktpuder, två par steps-strumpor , hudfärgade nylonisar och ett par nya glajjor för jag var så smart att jag glömde mina på lindex.
Så åkte Amanda hem för att äta och sova, jag och Natalie såg Date Movie, sen kom Amanda tillbaka och vi gick till Viktor där Jocke också var och vi såg The Final Destination . Första och sista gången jag ser någon av dem filmerna.
Så följde vi Amanda till affären där hon blev hämtad, vi gick tillbaks till V's och låg i hans soffor i typ tio innan vi följde Natalie hem och skyndade mot stationen för att Jocke skulle med bussen, vilken han också missade. Så det blev äktenskapsbråk mellan Jocke och Viktor, som slutade med att de motvilligt följde mig hem. Men jag hade kunnat gå själv men de är envisna gamla åsnor!

Nu ska jag sova


sleep tight!

Desperate for summer

my ridiculous obsession with love

Seasons may change, winter to spring.





later

OMFG THIS IS SKILLS

Snart sommar ju!

Ojojojojoj. Har just ätit middag med pappa ; pasta med kräftstjärtar och tomater . Jättegott faktiskt! Recept hittas här. I alla fall , det regnar fortfarande ute!? Så sjukt tråkigt väder och jag är så trött att jag kommer somna på soffan sen, promise. En annan sak jag stör mig så på är att jag fryser galet mycket. Har frusit sen jag kom hem förut , efter att ha gått i regnet och sedan handlat med pappa. Vill inte bli sjuk igen.
bild från sommaren 97, 98 eller 99. En liten Ludwig och en ännu mindre jag! (åldersskillndag = 1 år)
L A T E R ~

Mitt nagellack trillar av !

Hm , ja . Sminket kom i måndags kväll , jag fick det igår morse. Helt underbart smink! Ett måste för ALLA tjejer som har ett puder hemma är en kabuki-borste . Så sjukt mjuk och underbar att applicera puder med. Den från e.l.f. är svart och vit, funderar starkt på att köpa en i färg från ICCQ .... I alla fall ska jag försöka få tag på en vattenfast foundation . Nu ska jag städa undan lite kläder!



H A V E A w o n d e r f u l D A Y.

Verkligen ?

Jag hade en diskussion med N innan hon gick och la sig: om jag var snygg eller inte. Den var helt baserad på en kommentar jag fick på bdb från Michel. Enligt honom är jag "riktigt snygg" medan jag tycker motsatsen. Natalie, Marcus och Theo tar det partiet med, men ärligt talat så tror jag dem inte. För att övertyga mig krävs en massa som tycker det på samma ställe. Punkt.



N I G H T Y !

Ny design! Igen!

Yes, ny design - eller åtminstonde bytt bild i headern och färg på i princip hela bloggen! Jag tycker det blev superbra. Och jag är jättesugen på att bli riktigt jätteblond , som Lady Gaga . Speciellt som i videon till Bad Romance, när hon sjunger vid spegeln. För övrigt skulle jag inte tacka nej till hela hennes hår. Det blir nog en sådan här klippning nästa gång jag klipper håret!





L A T E R B O Y S & G I R L S

Check this blonde, she's marvelous

Usch , jag trodde inte jag skulle kunna komma upp imorse. Var så äckligt trött! I alla fall , himlen är blå med små vita moln och solen skiner 6 grader utanför mitt fönster så det kan inte bli så hemskt i alla fall! Det värsta som kan hända är att ingen tycker om mitt blonda hår , det gnager mig lite faktiskt . Men om de inte gör det ; so what?Det är ju fortfarande mitt hår. Har inte sagt något till mamma , och ska hem till henne idag . Får se hur hon reagerar...
Btw, kanske dags att göra ny header ? Nu när jag är blond vill säga !?


i just love shooting pics with webcam!


L A T E R

Idag och dagen imorgon!?

Jag känner mig lite off på bloggandet just nu . Idag , i alla fall , så fixade jag och Natalie mitt hår , och ja det blev bra! Sen gick vi till Ica med V , träffade människor utanför Elektronen. Imorgon ska jag till bilskolan och göra synundersökningen , kanske köpa en ny bikini. Kanske träffa M , jag vet inte . Har lovat honom en dans och en puss , får se hur det blir med det.


varning för gammal bild!

S L E E P T I G H T

Blondes have more fun !



För igår bild : titta inlägget nedan

Skynda skynda skynda till bilskolan!

Så , nu sitter jag färdigsminkad och färdigklädd med datorn i knäet och väntar på att klockan ska bli åtta, vänta lite. Klockan är åtta nu! Måste kila! Körskolan väntar.



L a t e r !

So walking on sunshine

Åh, jag hade glömt hur otroligt U N D E R B A R T det kan vara på pk , jag har inte mått såhär bra på superlänge! Hela jag skriker och strålar glädje känns det som . Är varm fast jag fryser . Skumt. Men i alla fall! Var nere hos mamma en stund , och sen bussen till stan. Blev uppmött av N + A och vi gick tillsammans till pk , stekte lite pannkakor , åt lite pannkakor , busade med människor , spelade musik , skrattade, gick promenad , stod utanför kyrkan och frös som en gris . Men sällskapet was so devine .



Vad ett par händer kan göra , omg , jag måste sluta. Du skulle ut ur mitt huvud, men du nästlar dig in igen och jag kan faktiskt inte låtsas , orkar inte låtsas . Men jag ska movea on , jag jobbar på det!
Nu ska jag sova, körskolan imorgon 8;30 !

S l e e p  t i g h t !

Chatting

Horoskop från VR:

Väduren,
Allting praktiskt tar oändligt lång tid att genomföra. Men det kan bli väldigt bra till slut, så en helt hopplös period för nya projekt är detta ändå inte. På kärleksfronten däremot går alltid lätt, ledigt och fort. Letar du efter en ny kärlek finns det inte bara en tänkbar partner utan flera.

Såhär ser jag ut nu! Ska ner till min mor och fira hennes och min systers födelsedag. Har världens bästa presenter till min lillasyster. Jag har på mig en nyinköpt tunika från Gina , 29.- på rean , får inte glömma att ta bort lappen! För att matcha sminket lite så har jag rosa och ljusgrön ögonskugga med en lätt cateye .



För övrigt är jag väldigt glad och social just nu!



L a t e r   s w e e t h e a r t s !

Hottnes coming in

Åh , jag känner mig bättre! Åh, så mycket bättre jag känner mig! Nästan helt återställd, ska till och med ge mig på att gå ut en sväng ikväll, efter att vi firat min lillasyster som blir 12 idag. Grattis på henne! Jag ser fortfarande på True Blood , jag är kär i serien, men jag är mest kär i han som spelar Bill Compton och självklart Alexander Skarsgård.
När jag började titta på den så tyckte jag faktiskt bäst om Bill Compton, jag och N hade ett diskussion om det , men nu.... åh nej . Sexiga svenska vampyrer som snackar svenska och som med största sannolikhet är underbara på alla sätt och vis.... Jag säger inte nej!
Ge mig en av honom så blir jag glad! (haha dör på fläcken av lycka om han också är smått vild på kvällen men också kan ta det lugnt ibland, haha!)



Kan det bli bättre än honom? Nope ;)

Later!

Ew

Just nu sitter jag i köket med en faktiskt avtagande huvudvärk , feber som har gått ner (Tack ipren!) men med en allt ideligen snorande näsa och hostande ... vad som nu hostar. Det blir att pallra sig till skolan om 20 minuter. Matte, lunch och sedan nationella i fysik . Känner mig inte så lyckad idag, kommer antagligen inte kunna någonting....

Later!

HH

Lillasyster bli inte som jag.



Jag har sett på True Blood hela eftermiddagen och kvällen, sammanlagt 6 timmar. Andra filmer jag sett , Have you heard about the Morgans , Vintergäster i Mumindalen , Enchanted och A Walk to remember. Febern har stigit vilket jag inte gillar alls! Imorgon blir det en sväng till skolan och göra Nationella prov , sedan hem och sova, sedan beställa smink från e.l.f. ! Nu ska jag sova , det dunkar i mitt huvud.

Later!

Oj oj oj

Något vi inte gillar är feber och ont i halsen! Och det har ju jag råkat ut för . Ligger hemma i sängen och har svårt att andas. Så fresh verkligen . Nu ska jag somna om!



Later,

Sick

Sjuk . Igen . Börjar tro jag blir sjuk för att jag stressar . Vilket inte är bra . Var i skåne idag på Lucas konfirmation , sov under majoriteten av tiden - huvudet värker och det slår en trumma inuti , halsen är som sandpapper , näsan rinner non stop och feber . Min kropp gör ont , sådär ont som det alltid gör när man är sjuk .

Foto : Natalie


Later

Natalie transformation !?

Fick sminka och fixa N's hår idag . Såhär blev det! Snelugg, lockat hår som borstades igenom , färgglatt smink till skillnad från hennes annars väldigt svarta... Tycker hon blev supersnygg! Har ingen bild på hennes hår efter att jag klippt det , jag får knycka en från henne sen! Nu väntar duschen och imorgon Ängelholm!


Natalies blogg .

Later!

Ache!

Imorgon ska vi hela vägen ner till Strövelstorp utanför Ängelholm och fira L's konfirmation. Trevligt! Mindre trevlig är min hals - den började helt random bara göra ont idag! Har för övrigt klippt N's hår idag, det blev riktigt bra! Kanske hennes små korta svarta hårstrån som fastnat i halsen ?

Erica

och hennes tusen sätt att överleva.

RSS 2.0