You are missed

Jag saknar förra året. Förra året var bra. Allting fungerade perfekt. Det mesta är okej nu med, men då var allt bra. Allt gick i lås . Visserligen vad jag inte lika glad så som jag är nu , men då kände jag inte saknad och inte heller ångest över att jag bara blir äldre och inte vet vad jag ska göra av mitt liv.
Jag har mardrömmar om döden. Förra året mardrömde jag om saker som inte finns & inte kan skada mig.
Visst, jag inser att jag har ett nytt liv nu. Men jag saknar mitt gamla så jag nästan dör. De två går inte att mixa. Nej, nej, dö hellre än mixa gammalt med nytt.
Tricket är att överleva. Och det gör man genom att leva.

Inga bloggidéer

Rubriken säger sig själv!
Annars såg jag precis I Love You Beth Cooper , med Hayden Peneterrie. Roligaste filmen jag sett på ruskigt länge. Satt verkligen och gapskrattade genom hela filmen. Rekomenderar den starkt! Jag älskar filmer där tönten får den snygga tjejen (& när tönttjejen får snyggkillen), tihi!

SP1H ♥


Marcus Felicia Ella Hanna Moi Jesper Gabriel.
Amanda Ebba Calle Michelle Johanna Louice.
Carl Nima Tove Elin Josefin Fredrik.

Emotional breakdown

Just nu är jag genomledsen. Tänkte att Cougar Town skulle göra mig lite gladare, med tanke på att att Jules liv är rätt miserabelt , och så blir hon tillsammans med Grayson. Erica är en krackad människa. Jules har nu Ellie , Laurie och Grayson. Plus en exman , en son och en bästavänsman. Varför har jag bara en av dem ? Visserligen har jag många som är Laurie, men vad hände med alla de andra? Nu blir jag ännumer blå.

Känsla

Jag känner mig rätt och slätt emotionellt överkörd.


Bild härifrån

Ledig dag idag

Just nu sitter jag och myser i soffan och tittar på gamla avsnitt av House. Jag verkligen älskar House. Snart ska jag åka till mormor. Kommer bli mysigt. Egentligen borde jag göra tyska , men jag gör inte det. Jag som lovade min mentor på utvecklingssamtalet idag att jag skulle bli bättre på att göra läxor. Som jag kommer ångra att jag sitter framför tvn .

Dagens Bloom

Orlando, grr-r.




VEM VILL DU SE SOM DAGENS ?

Hunger

Jag smet ner till Ica mitt i geografiplugget. Äggakaka till middag är inte min stora favorit. Nu sitter jag med mega ont i magen. Tror inte att jag tål skorpor och Äntligenbröd från Pågen... Jag är nästan lite glad att jag är laktosintolerant, slipper dricka skit som Pucko , dricker Valios chokladdryck istället! Så mycket godare. Nu ska jag beställa smink från e.l.f.!


Bild från google.

Deathly Hallows Part 1

Hoppas kunna se nya HP filmen på premiären med någon söt människa!

Exception



Ny favoritlåt liksom.

Poland is... nice?



Vet inte vad jag tycker om Polen. Gillar inte språket direkt... Men den här tjejen, från Polen, har stil!
Hitta hennes lookbook här!

Dagens Iglesias

Enrique, grr-r.



Fint Elin!



Fin konversation. Innehållsrik med.

Straight Brownish Curly

Jo just det ja, jag lovade ju att slänga in lite nya bilder!






Tröja från Vero Moda, jeans från Gina Tricot, armband från Guldfynd, Canon eos 350D

Jag har tävlarsjuka!

Nu är jag med och tävlar om ett namnhalsband på 5kilokarlek.wordpress genom Millah's blogg! Haha, jag älskar tävlingar!






UPDATE:


Tävlar också om en plattången GA.MA CP1 Ceramic från Beautysecrets.se via Millah's blogg. Klicka här för att komma till tävlingen!

TÄVLA DU MED!

Jag är en stolt deltagare i DECEVVEN's tävling om Brittans nya doft! Du kan också vara med och tävla, klicka här för att komma direkt till tävlingen!

Jag är typ lycklig nu

Alltså , jag förstår inte hur jag kunde vilja vara blond i somras. I alla fall . Jag älskar mitt bruna hår, och ångrar så hårt att jag blonderade håret i somras. Brunt hår är väldigt väldigt bekvämt. Har tagit en hel del bilder nu , slänger upp några stycken senare!

Nejmen titta!

Hade turen att vinna en bloggsvar-inbjudan på Anduenas blogg. Skriv frågor till mig nu nu nu!

Just nu vill jag sätta mig på tåget in till Kållered och gå ett tag på IKEA . Men det är så dåligt väder ute, så antagligen är det bara en massa folk där. Trängas på IKEA är inte kul... IKEA.se är alltid kul. Internet shoppa utan pengar går också fint!


ALVINE GÅVA kuddfodral , 99:-  :  ALVINE SNURR pläd , 249:-

ALVINE SPETS gardin , 99 :-  :  ALVINE ÖVERKAST , 629 :-

BRÄDA laptopstöd , 99 :-

Brunette - Blonde - Brunette

Första gången jag färgade håret var för cirka ett år sedan om jag inte minns helt fel . Natalie färgade håret på mig idag, samma färg som första gången jag färgade. Caramel. Dvs typ hasselnöt/choklad brunt. Eller nåt. Så första och sista bilden är samma hårfärg. Roligt! Skulle färgat det ljusare egentligen, men då skulle mitt hår blivit grått, så ... ja. Enjoy!


20 februari 10


29 maj 10


17 oktober 10


23 oktober 10

Dagens : Snygging

Dominic Cooper, här i The Duchess från 2008



Sällsynta vänner

Min klass är så underbar. SP1H är den bästa klassen ever. Det är så härligt att vi kan prata med alla om vad som helst. Vi står ut med varandra (för ingen av oss är den andra lik och ganska knas).
Tre år med dem kommer bli underbart.
En bästa vän går in när alla andra går ut.
En bästa vän är någon som vet allt om dig, men som tycker om dig i alla fall.

AIR

Jag hade inte alls tackat nej till en trettontums MacBook Air. Inte alls. Supertunn, supersnygg, underbar. För bara en småsumma som 9 495 kronor.

Jag orkar inte blogga

Jag orkar inte blogga

Jag vet det varit 2 dagar sedan senaste update



Men ibland har man ingen inspiration och ingen tid och inget internet.

Dagens franska skådespelare

Image and video hosting by TinyPic
Gaspard Ulliel , grr !

Snow-sister for halloween






Modell - Andrea. Smink & Hår - jag .Canon Eos 350D , EFS 18-55, Speedlite 380EX, ISO 1600.

Den här sminkningen ska jag bära på Halloween. Direkt ifrån en av Klairedelysart @ YT kreationer.

Ska du klä ut dig (eller liknande) för Halloween?

Mmm




Sitter och väntar på att mina Cookie Dough Cupcakes (som blev stooora) ska bli klara i ugnen. Kaka och muffin kombinerat i ett, mycket smart recept. Det doftar helt underbart i hela huset. Köpte nya muffinformar på coop. Supersöta med små ord som "thank you", "with love" och "be happy". Nu ska jag göra frosting.
& alla gillar webcam bilder!

.

Egentligen är det hög tid att slänga in ett knasigt inlägg om en massa känslor som jag inte vet hur jag ska hantera dem. Just nu har jag inga sådana, är bara jättetrött. Jag och syster ligger skavis i soffan , pappa är ute på puben. Fick smset "jag kommer hem sen, gå och lägg er innan ett" av pappa nyss.
Nu ska vi stänga av teveburken, jag ska gå och lägga mig och syster kommer väl sitta uppe ett tag till.

NATTI!

Tonight

Så jag har gått och haft ont i höger fot / tå / trampdyna hela dagen. Fick skjuts hem av pappa , så det gick bra ändå. Haraldsson var här en stund förut och jag skällde lite på han. För han gjorde inte som jag sa, haha! Nu väntar jag och syster framför Simpsons, på att pappa ska gå och hämta pizza. Sen blir det antagligen Flickan som lekte med elden & spela gitarr. Eller dra till Viktor & se Tim Burton-filmer?



100 % klantigt

Gick upp tidigt, sådär en kvart innan jag ska gå upp egentligen. Börjar locka håret. När jag är klar lägger locktången på golvet, går fram till spegeln för att rufsa igenom håret. Trampar jag inte på den 200 grader varma tången då? Jo såklart! Idag går jag omkring med en brinnande tå och jätteblåsa.
Jippie.

NU SÅ

Jag har STÄDAT KLART. Det var ett tag sedan jag kunde gå in i mitt rum utan att ducka/hoppa/se upp för grejer. Känns rätt härligt. Stolt över mig själv. Men jag hann inte stryka, tvätta och plugga. Inte bra.

Limma ihop fingrarna vs ormar?

Alltså, jag försöker att inte svära, men FY FAN! Jag gick glatt nerför trappan för att äta middag med pappa framför tv'n. Vad har han bestämt för tv program? Mitt i Naturen, med ämnet ormar! Jag dog nästan. Ormar är det äckligaste som finns, näst efter insekter och spindlar. Jag ryser verkligen, och det skrämmer mig att jag lägger in en bild på en svart mamba här.
Visst ser den ondskefull ut? Jag ska gå och panika lite nu. Kommer garanterat drömma om ormar inatt.

Dagens - sexighet



Rafael Verga . Grr-rr!

En godsak för en god sak


Ingen har missat Cloetta's GOOD ? Jag trodde att de skulle vara en besvikelse jämfört med Marabou , men jag tycker nog bättre om Cloettas! Den är inte lika söt. Fast just nu är jag sugen på smoothie. Har vi någon frukt hemma? Nej.

Tralala

Vet ni vad jag älskar? Jag älskar självstudie på geografin! Speciellt när man får självstudia hemma, för att geografin är sista lektionen. Lycka! Nu sitter jag i soffan med en skål starka nudlar, ser på när Ty & hans gäng bygger USA's renaste hus. Ty är rätt snygg faktiskt.


...

Vilken kväll det var igår . Jag är så trött! Drar till skolan om tio minuter. Sova på datorkunskapen ?
Yes sir.
(jag är trött, blek och seg)



Vad gjorde du igår ?

Levenstien

Sitter just nu och tittar på American Pie : The Naked Mile istället för att gå och duscha & sova. Inte så bra planerat känner jag. Alltså, jag gillar AP. Hur perversa de än är.

K-k-k-kallt

Var precis ute med Viktor och Cornelia. Svinkallt! Jag tog på min tjocka långa kappa, de gick omkring i träningskläder! Visst hade de precis varit ute och sprungit, men ändå. Iskallt är det i alla fall! Nu sitter jag och ser på mina favorit hemmafruar.

Fabulous lies

"People like being lied to. They just don't want to find out they've been lied to."

Barney Stinson

BROMSAAA!

Har precis varit ute och kört en svänd med pappa. Först ute i oskarsberg, till coop, en sväng inne i kolla-området och hem igen. Pappa fick bara panik EN GÅNG , framsteg! Jag blir stolt över mig själv. Tisdagen blev inte jättehemsk i alla fall , trots att jag inte varit på stålande humör. Men för att vara superglad imorgon måste jag vara lite ledsen idag.

Näe usch

Jag tycker inte alls om tisdagar. Är alltid så äckligt trött. Måste gå upp extra tidigt för att hinna göra mig iordning innan jag ska sticka till skolan. Me no likey! Fast den här låten är rätt mysig att vakna till.



Vad gör du för att ta dig upp på morgonen? (behöver alla tips jag kan få ;] )

Dagens - Snygghet



Jared Leto , grr!

McFeast is the only one for me

Jag är SÅHÄR tjock just nu. Muffins och en McFeast idag. Det är inte bra! Imorgon blir det en diet av bara grönsaker. Påtal om imorgon så är det den värsta dagen på hela veckan - tisdag.

Bubbelgum

Så sitter jag i köket med Marcus nu, dricker te och kaffe! Har bakat muffins med glasyr , supersöta! Senare blir det kurs uppe på S:t Gertrud. Men nu: chilla.

bakdag med Harcus haraldsson

Hej marcus hära, fick hoppa in här och blogga för Erica, då hon stor med elvispen i högsta grad! och visspar ägg med socker som sedan ska bli MAFFINS, själv sitter jag här och av njuter en varm kopp svart kaffe och lyssnar på fin musik,,,,,,,,jag e kanske ingen axpert bloggare som kanske märks.

Bro + hoe !

Nu ska jag springa och duscha innan jag ska sova i min säng. Ska nog byta lakan imorgon, hmm. Imorgon kommer Marcus hem till moi , vi ska baka, dricka te/kaffe (har jag bestämt) och prata vid köksbordet/vardagsrumsbordet. Han är min (fe)male.

Cutie May & Classy July !

Sitter i soffan & dricker hemmagjord chailatte (som är minst lika god som espresso house's!), chattar & smsar med vänner och ser Härmed förklarar jag er Chuck och Larry som går på trean. Så kul är den! I nästa reklampaus ska jag hämta min tredje kopp chai!
Titta vilka fina bilder jag hittade från när jag precis blekt håret? Haha, söt jag var!

Dagens - snygghet



Patrick Dempsey, grr!

Problem: De läser inte!

Surfade in på Emmi's blogg och hittade den här. Den stämmer ju till hundra procent! Problemet är att för få killar verkligen läser de här. Egentligen tycker jag de är fåniga, men just den här är ju sann.

Karts only

Jag måste bara säga att jag är sämst på Mario Kart Wii. Riktigt usel. Spelar på 50 cc och kommer bland de sju sista i varje lopp. Skam!

Parkering

Just nu sitter jag och syster i bilen utanför Willys. Intressant! Väntar på att pappa ska handla klart. Sen blir det hem och spela Wiii!

Ping pong perdita

Åkte hemifrån vid ett idag, vid två åkte vi över till Marstrand med båt. Ganska glad över att jag hade min tjocka jacka/kappa på mig! Fint väder, men iskall vind. Middag med the family , tacos. Min kusin som blev sex stora år fick en massa Star Wars lego. Som jag inte fick kort på. Nu ser jag på Pongo och de 101 dalmatinerna med min syster i källaren hos farbror. Mys- och- trötthetsfaktor 100!
(fast Cruella de Vil är en riktig häxa!)

Åhåjaja!

Vill du ha fler läsare på din blogg? Registrera dig helt gratis på bloggtrafik.nu , klicka här!
Jag pratade precis med pappa. Och vi ska liksom typ lägga till min blogg på ett affliate-nätverk så jag kan få tjäna lite pengar på min blogg! Jag gillar det väldigt mycket! Nu i helgen blir det inte mycket bloggande. Imorgon vid ett åker jag till min farbror på Marstrand och kommer hem på söndag eftermiddag någon gång. På Marstrand ska jag plugga så huvudet trillar av. Engelska, italienska och svenska.

Vad jag & Felicia egentligen gör på svenskan

Vi satt fyra i ett rum
De satt många i det andra
Vi var snygga och lite flum
De var mindre lottade som vandra'
Jag såg på dem, de såg tillbaks
Min vänn tittade mera, som
Utbrast:
MEN DE ÄR INTE FINA MÄN
Då sa jag att de inte var några Ken
Till oss Barbies
Vi skrattade så vi grät
De som satt på andra sidan och lät

Vår vän tog sin bok
Ty hon var klock som en
Den, boken, var ett lång kok
Hon blev irriterad för sen
Sju månader hade hon läst tyst
Och ville att vi ej säga ett knyst
Då fick vi några fula fiskar på krok!
Jag tror hon upprört tänkte
VAD ÄR DET HÄR FÖR ELÄNDIGT HOPKOK
Med näsan ner i sin bok
Fack vad du är lack sa vi då
För inget var sorgsnare än då

I wonder if you ever think of me



Nu bär det av till skolan. Ikväll ska jag smita ner på PK en stund, sen lägga mig tidigt, för jag är så trött!

Sunny knitted


Sunny Knitted Jeans , Gina Tricot, 499
Dagens köp. Jag måste säga att de är de skönaste jeansen jag någonsin haft på benen! Stickat tyg. Helt underbara.

10 saker som jag aldrig skulle bära

- axelvaddar
- "ankskor"
- tåstrumpor
- tyllkjol
- fluga
- polotröja / polo-anything
- näthandskar som går över armbågen
- platåklackar
- hellånga långklänningar i ett stycke utan volanger etc.
- en ljusrosa basker med vita paljetter

Jag vill fortfarande ha ett fisheye



Hur awsome är inte denna bilden från farm4 @ flikr?

Konsten att

...komma långt: Stå på dig själv! Du är bra! Du förtjänar det bästa!
...vara singel: Önska dig en pojk/flick-vän mer än allt annat. Då kommer du förbli singel.
Det är regeln för mig i 9 av 10 fall.
...vara duktig i skolan: Plugga!
...få studiebidrag: Skolka inte!
...behålla dina pengar: Shoppa inte loss såfort du har pengar!
Det är något jag måste jobba på.

...behålla dina vänner: Prata med dem! Ljug inte! Gör det du sagt åt dem att du ska göra! Bryt inga löften! Lev upp till eran vänskap!
...bli en framgångsrik bloggare: Okänd. Olika för alla bloggare. Okänd.
Damn it.
...få ont i magen varje gång du ser ditt ex: Var kär i honom i hur-länge-som-helst och få honom att bli tillsammans med en supersöt smal blond tjej som han är jättelycklig med.
...få blickar efter dig: Sträck på ryggen! Le! Skratta!


Webbis-hår!



Helt oplattat, med något saltvattenspray från Wella i huvudet. Blev inte helt katastrof. Fast jag gilalr det inte riktigt just nu. Inte mitt hår. Än.
Hade mys med Haraldsson på Elektronen i 1.5 timmar precis. Du är härlig , vännen!

Alla som är nåt är på whiteroom



Tisdag. Urk. Ska springa till skolsköterskan idag och be henne ta en titt på min fot, den gör fortfarande ont efter att jag stukade den. Förhoppningsvis missar jag idrotten, hehe. (Bad girl som missar idrotten!) Sen ska jag smita iväg till frisören , få min nya haircut!

LOVE

Johanna Lindbäck & Thydell


Langar intervjun med Johanna Lindbäck (Saker som aldrig händer, Min typ brorsa) från Bibliotek & Bokmässan 2010, som jag gjorde med min fina bokklubb. Kika in den HÄR. Vi som intervjuar är mig själv, Natalie och Cecilia.
Länkar också länken till intervjun, som några andra i klubben gjorde, med Johanna Thydell (I taket lyser stjärnorna, Det fattas en tärning) HÄR. De som intervjuar är Lydia, Jenny, Ulrika och Dina.

   

Jag får gåshud

Det HÄR är bra sångare, jag får gåshud över hela kroppen av den här videon.
(Covern på Glee's cover på Don't Stop Believing)


Glee's version:



Ännu en cover, jag gillar inte Journey's version! :

Fall 2010, #2





Integöranågontingsöndag

Jag har haft flera såna här söndagar i sträck på senaste tiden. Gå upp vid tio, frukost, sen ta datorn och se sjumiljoner avsnitt av favoritserien / några filmer tills klockan blir mycket. Gå upp och byter om från myskläder till jeans och skjorta vid tre eller fyra. Baka. Photoshoppa lite. Middag, plugga. Sova.
Kanske göra en riktigt dramatisk sminkning idag?
Jag älskar såna här söndagar.

Idag tog jag photoshop lite tidigare, för jag såg klart fjärde säsongen av HIMYM. Jag ska få mitt hår klippt på tisdag, och min frisör är så dålig på att förstå vad man menar, så bild är obligatoriskt! Så den här tar jag med på tisdag. Hiss/diss?

Fall 2010, #1


Man behöver inte ett fisheye-objektiv för att skapa fisheyeeffekten på sina bilder!



I totally adore JD





Den här mannen är sex on a stick! Är inte avis på ms Paradis !

Last years fall





Förra årets höstbilder, då jag hade rundade kanter på hjärnan. Vilka kanter blir det iår?

I doubt they are

Jag satt och gick igenom olästa bilddagböcker precis, för första gången på superlänge, och kom över en sån där lista som heter med stora bokstäver "alla killar borde veta, läs!" och jag tycker de är så sjukt roliga, för de stämmer ju! I alla fall på mig.

- När en tjej är tyst så rullar det miljoner tankar i hennes huvud. Jag upplevde detta ikväll , och jag hatar det verkligen, för jag hatar att tänka för mycket för jag blir så tråkig då.
- När en tjej svarar "jag mår bra" efter några sekunder mår hon inte alls bra. Kan ju bara säga att det stämmer till hundra procent.
- När en tjej tittar sorgset på dig undrar hon varför du ljuger. True true true true. Men också varför han inte vill ge ett bra svar, eller för att han är irriterande och jobbig.
- När en tjej skiner upp som en sol när hon ser det betyder du mer än du förstår för henne.
- När en tjej försöker få kontakt med dig varje dag, då söker hon din uppmärksamhet. Varför skulle man annars smsa/ ringa/ skriva på facebook/ skriva på msn/etc?
- När en tjej sms'ar ofta vill hon att du svarar åtminstonde en gång.


Och jag har kommit fram till att det gäller för alla killar, inte vara pojkvänner. Ibland tycker jag att det kvinnliga släktet är jobbigt. Är inte männen såhär med?

Erica

och hennes tusen sätt att överleva.

RSS 2.0