Automatic cover

New years eve incoming tomorrow !

Oo , imorgon är det nyårsafton. Sista dagen (&natten) jag får äta godis. Okej , undantag på fester och högtider. Vet inte en om jag får pengar för det, men strunt samma. Blir förhoppnignsvis smalare , hehe. Har knåpat ihop lite nyårslöften, som jag tänkte dela med mig av, typ .

Godislöftet (suck)
Lägga undan minst 100:- /månad för att spara
Få minst 280poäng i slutbetyg (!!)
Vara mer spontan, och kanske börja träna
Bli sommar snygg, öh
& samtidigt ha ett läckert sommarjobb
Sjunga så jag storknar,
& spela in fler låtar
Kanske band är att tänka på?
Tro mer på mig själv och vara glad,
Samtidigt som jag ska ha kul dygnet runt
Inte deppa över småsaker och människor man kände en gång
Tokio Hotel-konserten, peta på Tom, ta en massa bilder och skrika osm en galning!
Spara ut håret till sista revbenet
Inte tona/färga håret förrän det innan gått ur

Nu blir det att se film med syster :)

Crying rivers over Tarzan

Åhåjaja . Streamade just Tarzan på tuben. Sjukt bra film , och musiken är ännu bättre! På tal om Disneymusik , han som gjort musiken i Lejonkungen (btw världens bästa film) Hans Zimmer har ju också gjort musiken till Pirates-filmerna, vilka jag helt och hållat avgudar (bra story, underbara maniga skådisar, typ 3 timmar att glo på dem, vad mer kan man önska sig ?)
Från en sak till en annan.
Ska beställa underbara lightsticks/glowsticks imorgon, 1,5" långa att ha i munnen när det är mörkt. Sjukt nice, bilder kommer när jag har fått dem.
Automatic-inspelningen gick super idag, ska nog ge mig an en disneylåt imorgon. Video till Automatic dyker upp på tuben någon gång i början på januari ;)

Blown away , just lol-ing all around

Oo , jag fick just spelat in Automatic, så som jag vill ha den . Jag kommer nog att utvecklas mer och mer efter varje låt jag spelar in , men det blir finfint ! Jag & Natalie ska spela in videon till den på nyårsafton, då har vi ändå inget annat för oss . Wish us luck! I alla fall , hittade jag den här videon , och gosh de är heta . Och sjukt roliga .

Erica

och hennes tusen sätt att överleva.

RSS 2.0