Ever forever, mitt hår var riktigt snyggt !

Världens bästa sömnmedel heter varm-mjölk-med-honung. Jag har börjat dricka det varje kväll nu , någon timma innan jag går och lägger mig. Tro det eller ej, men jag sover bättre än Törnrosa skulle ja gkunna påstå, haha. Min syster tycker jag är skum som dricker varm mjölk om kvällen.

Jag satt nyss och tänkte tillbaka på det året jag konfirmerade mig. Vad kul vi hade! Konfirmationskortet vi tog är nog det bästa kortet som någonsin tagits på mig, efter att jag började högstadiet. Jag ler stort, mitt hår hade aldrig varit i bättre skick, hade en kåpa i bästa storleken och jag var så lycklig så jag ville explodera.
Egentligen, om jag ska vara ärlig, skulle jag vilja göra det igen. Har aldrig känt mig så älskad som efter konfirmationen.

He saves

Förvånande nog så tänkte jag, det första jag gjorde när jag vaknade, att vilken tur jag har som har ännu en dag att leva. Jag kunde lika gjärnat ha dött inatt av någon anledning. Men jag fick en ny dag! Visst, det är kallt så skinner vill vända sig ut och in, och visst, jag längtar så det värker i mig till våren, skinnjackor, tunna skor och varmt solsken.

Idag ska jag tjäna pengar, plocka papper eller vad det var jag skulle göra. Också det, det är så awsome att jag har fått det jobbet, att jag ska få tjäna pengar! De där pengarna, som kommer bli kanske dryga 500:- ska sparas till konserten i mars.



På fredag rustar jag mig för middag hos en vän och senare ner till pannkakskyrkan! På söndag ska jag och några stycken spela i kyrkan. Längtar!

Om precis dig

om jag skulle våga berätta för dig
precis hur många gånger jag tappat bort
mig själv i dina ögon

eller hur många ögonblick jag inte velat sluta
lyssna på din röst ditt skratt får
mitt hjärta att hoppa i bröstet

om jag bara visste vad jag måste
göra för att du ska tycka om mig
precis så mycket som jag tycker om
dig för du är så vacker så att det inte
finns något annatn är du verkligen skiner

Du sätter stjärnor på skam



Svenskalektion = det här . & den är faktiskt till en speciell person , som slänger med sin lugg då och då och matchar sina kläder så jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen.

I will tell the story,

Jag måste bara säga ett gigantiskt TACK till alla som var med på lägret i helgen! Helt underbart var det, har inte skrattat så mycket på länge!



Den som älskar liver och vill ha goda dagar,
han skall avhålla sin tunga från det som är ont
och sina läppar från svekfulla ord.
Han skall undvika det onda och göra det goda,
han skall sträva efter att hålla fred.

1 Pet 3:10-11

Imorgon är det åter till vardagen, tillbaks till verkligheten... Hur lite man än vill det. Läxor, prov, skumma ex-vänner som verkar hata en mer än pesten, älskade vänner som verkar älska en vad man än gör, tillvaro, kärleksbekymmer, glada stunder och ledsna stunder.

Idag åkte vi hem från lägret, sedan jag kom hem jag Tim Hughes gått nonstop på spotify hemma hos mig!

Onormala icke-tönt

Jag och N skulle egentligen till Kompetenscentrum idag vid 4. Men vi tog ganska fel, det var CV-skrivning för vuxna. Vi är vaddå, femton bast?! Vi platsade inte, så vi tog in på grannen Hemköp och N köpte middag; chips. Gullig som hon är pressade hon i mig x antal av de chipsen.

Sen går en lila mössa förbi, och vi skriker efter den. G kommer och joinar oss ett bra tag. Jag kastade sten på honom , och han lekte fin flygplatssignal och ropade ut olika saker om personer som gick förbi. Skrattade så jag trodde jag skulle dö. Sen gick N hem , jag och G skiljdes inte åt förrän min kära mormor kom och hämtade mig . Men det var kul.

Kasta sten i trappan utanför Hemköp! Mycket nice, pepol!

Jag sa inte att jag var riktigt normal.

Det har en viss charm att sitta i en minimal volvo tillsammans med två medelåldersmän i extremt tjocka dunjackor, varav en är ens far. Det har en viss charm att sitta i baksätet och inte kan se ett smack framåt. Och det är speciellt charmigt om man nyss, på väg till bilen, passerade en koloni med ankor/änder vid åstranden för att ån är frusen nästan till botten skulle jag kunna tro.
Dock har det ingen charm att inte ha något fotoredigeringsprogram på pappas fina macbook....

Om jag

Om jag försökte,
skulle du hjälpa mig slutföra?

Om jag såg åt ditt håll,

skulle du titta tillbaka?

Om jag sa ord till dig,

skulle du svara på dem?

Om jag skulle skrattat,

skulle du lett med mig?


Jag försöker,
men kommer du hjälpa mig?
Jag tittar åt ditt håll,
ser sina underbara ögon tillbaka?
Jag säger ord till dig,
vad svarar  din röst?
Jag skrattar i din närhet,
och vi vet båda
att du skrattar med mig.

Oftast.

Some day, some weekend, some things to do!

Nu kom man precis hem, från pannkakskyrkan! De två överbegåvade bröderna var där, jag känner mig som en liten fluga bredvid dem... Satt nästan och grät för att de var så bra, jag börjar undra vad tusan de gör kvar här , när de lätt skulle kunna vara i typ... USA och lansera skiva efter skiva och ta alla tjejernas hjärtan med storm. Som de gör här, hehe ;D

Såg på Spirit-hästen från vildmarken förut. Alltså, visst är den lite taskig tecknad på hästarna, men historien, I LOVE. Jag har blivit kär i soundtracket till filmen, på engelska, med Bryan Adams. I LOVE.

Imorgon tar jag och N tåg & buss till Ester Mosessons gymnasium, på kvällen blir det Rockkarusellen där jag ska sitta i jury! Söndag blir lugn, ska ta bussen ut till mormor och morfar, hjälpa dem med deras dator och bara ta det lugnt. För en gångs skull. Funderar på vilken låt jag ska göra härnäst och lägga upp på youtube... Några förslag ?


Some random stuff about cucumbers & tomatoes

Hm. Angående gurkor. De är gröna, och något som stör mig lite är att de inte får ha en viss böjning enligt EUs regler! Är inte det ganska... bisarrt egentligen? Min mamma odlar gurkor på somrarna, och en del av dem blir jättekrokiga(!!) , men är det illegalt då? Lite skumt sådär.
När vi ändå snackar om grönsaker, så kan jag ju säga att min absoluta favoritgrönsak avocado, om det ens är en grönsak. Jag frågade N om det, men hon visste inte. Annars är jag helt och hållet kär i tomater. I alla former. Stora som små. Kalla, varma, grillade...
Grillat... Det godaste att grilla på sommaren är när man grillar sin egen pizza på en sådan stenhäll man lägger på grillen! Det är helt U N D E R B A R T !! Eller när man tar ihop ett litet gäng kompisar, dukar upp en massa saker att grilla, och gör egna grillspett! That i love !
På tal om ingenting, nu ska jag springa och platta mitt hår, snart ska jag på prinsesskalas hos min kusin!

Run - cover

The greatest thing you'll ever learn

The greatest thing you'll ever learn; is how to love and be loved in return.

Det var så han sa, Ewan MvGregors karaktär i Moulin Rouge. Något mer var det inte. Kärleken övervinner allt. Mer behövdes inte. Visst; mat och sömn behöver man som människa. Men kan verkligen kärlek övervinna allt? I sådanafall; varför finns konflikter som rinner ut i krig och död, när det finns något som kan stoppa det?
Skulle inte kärleken övervinna allt det där?
Jag tror, att kärleken är en rog. Själv, ja,har jag smakat på den. Ibland för många gånger. Beroende. Med flera bakom mig, så smakar det ljuvligt, kärleken. Drogen, som får en att flyga högt upp i luften där ingenting annat betyder någonting. Varför ska det då vara så svårt att berätta att man faktiskt känner det, för någon? Varför ska det vara så svårt att klä en sådan känsla i ord, för den som det angår allra mest?

Människan klarar sig inte utan kärlek. Kärleken klarar sig inte utan människan.
Men skulle vi överleva med bara en portion kärlek om dagen...?

Finding something new, today; msn.com

Åh, vad jag älskar måndagar! På något sätt verkar jag få fler kramar på måndagar, än tex torsdagar. Alex x2, Hampus x2, Emma x1, Theo x3 typ, Anita x2, Amanda x3, Natalie x4, Michel x2, Jonas x2, Rickard x1, Aki x2... RICKARD, varför bara x1 ? :o
I alla fall , jag se tydligen ut som en (söt) mus i mina fina geek-glasögon som jag köpt på Ruthmfl. Jag tar det som en komplimang, om någon undrar.  Var först i skolan, sen gick jag försiktigt (för att inte halka) till sjukgymnastiken. Jag vet nu att jag inte är rörlig-kylskåp, utan överrörlig , vilket chockade mig något enormt. Fick övningar att göra, som jag ska göra nu. Lunchade med papi, tillbaka till skolan och blev halvt mobbad av Hampus och Filip. Det är inte snällt att inte låta mig in i mitt skåp, killar ;) Efteråt gick jag med Alex, Hampus och Filip till Kmässan, och sedan gick jag för att möta Natalie och Amanda. Hämtade några böcker på biblioteket.
Konfirmationsfaddrarna för Kungsbackas konfirmander är bäst, villle bara säga det. Och snyggast, helt klart. Jag utgör en av åtta stycken.
Jag är väldigt duktig som fadder, jag trillar ner på golvet från en stillastående stol, eller sätter mig på en stol jag tror finns bakom mig men som står en bit till höger om mig. Trillar ner på golvet och skrattar som en galning, och blir skrattad åt. I alla fall, jag hade kul och trillade, och gladde många andra också.
I alla fall, vet i alla fall en som ska på Pannkakskyrkan på fredag :D

Don't Jump -

Ledsen för problem med Automatic-videon . Hoppas innerligt att de tinte blir något krångel med denna!

My f*cking back is killing my foot.

Nytt år , nya dagar, nya vänner, ny kärlek, nya tag om musiken.
I alla fall, nyårsaftonen firades med Natalie, min egna videoklippare, och "alkoholfritt vin" som antagligen inte var alkoholfritt. Men det säger vi inte till någon. Har varit så hemskt sugen på godis hela dagen, men nej jag har stått emot! Vackert, eller hur !?
Skulle egentligen fotat en massa igår, men nej, det blev inget av det heller. & videon som jag la upp på tuben igår hittas i inlägget längre ner.
Nu ska jag se på tv med familjen :)

Erica

och hennes tusen sätt att överleva.

RSS 2.0