Tralalala



Underbar fredag och lördag med Amanda! Tack hjärtat for making my day! Denna låten är till dig & den ska du sjunga för alla killar du träffar!

Who knows what tomorrow brings




Biljardspel på Elektronen med fina människor! Det här får vi göra om någon mer gång! Imorgon ska min säng gästas av Amanda , vi ska ner på Elektrnen och kolla på Rockkarusellen en snabbis innan vi drar vidare till Pannkakskyrkan tillsammans med Natalie!
Nu väntar sängen på mig alldeles strax.

Natten!

Morgonens låt .






Mr Michael Bublé står för morgonens glada musik.

Vit update

Nu blir jag snart fullkomligt galen. Det snöar, igen. Utanför min ytterdörr har det lagt dig en decimeter nysnö. Me not like. Men det är väldigt fint när det snöar ändå. Ett minus är ju att jag ska gå och handla jäst och bakchoklad vilken sekund som helst - i detta vädret! I alla fall så ska jag möta Amanda däruppe, hon kommer med bussen, och vi ska baka Cinnamon Rolls , amerikanska versionen på svenska kanelbullar. Det kommer bli underbart.
Kanske fixar vi lite te och myser med nybakta bullar i soffan till en fin film!? Who knows.



Senare ska jag och Amanda ner till Skansen och leka med barnen, kanske försöka ta mig till Ungdomshuset Elektronen .

Later!

You are not alone



Jag sitter här, i mitt mörka rum, i mina nya rutiga pyjamasbyxor från H&M på min blommiga stol och längtar efter sommaren så det värker i kroppen. & jag tänker på en vän som sa till mig att hon ville vara som mig. När hon sa det blev jag faktiskt ganska ställd. Jag är inte perfekt, jag har onödigt feta höfter och lår, är väldigt svag och har inget balanssinne, en olycksfågel i nästan alla sammanhang. Ändå ville hon vara som mig, inte på grund av mitt yttre utan för mitt inre.

Jag förstår inte riktigt hur man skulle kunna byta med någon, byta personlighet. Det är inget man kan göra, det enda man kan är ju att försöka ändra på sig själv. Ändra så att man faktiskt tar sig i kragen och pratar med en ny person, eller att man står för sin egen integritet. En hel del tjejer idag har svårt för att hålla sitt privata privat, visar för mycket hud på bilder till exempel. Men killar flockas bara runt en, en liten stund, sedan har de hittat ett nytt parti hud att titta på.

Man vinner egentligen ingenting på att visa en massa hud på bilder och skicka vidare till killar. Du ska inte visa dig om det inte känns rätt för dig! Det är din kropp, vill du inte visa den så slipper du. Det ska alla tjejer veta. Självklart, vill man visa den så ska man få göra det. Men tänk sedan på tjejens pojkvän, han får bara se det alla andra också har sett.


Söta saker i massor efterlyses !

Sängkläder ska vara söta . End of story. Jag blev väldigt ledsen när pappa sa att påslakanet till detta örngottet är typ 1 meter kort .... Denice höll med mig om att sänkläder ska vara söta. Jag skulle vilja gå in i en butik med sänkläder och verkligen shoppa! Allt från randiga påslakan till sådana med små små rosor på. Och självklart ska allt vara vitt! Inget är så fräscht som vita påslakan att sova i , tycker jag. Helst skulle jag vilja sova i ett vitt klassiskt sidennattlinne. Men ett sådant har jag inte direkt råd att köpa....



Förresten , någon som vet vart man får tag i übersöta sängkläder? Jag vill veta !

Natten!

HAPPYFACE!

YES, skolan är stängd imorgon med! All kolor i helaKungsbacka är stängda, förutom Kullvik och Kolla. Känner mig lite skadeglad.

Snowy summerpie



Så, nu står jag i min mosters kök & lyssnar på härlig musik. Vi har precis fikat md en Sommarpaj med björnbär och blåbär. Snart ska jag vara barnvakt åt min söta kusin M. Snö är här gott om , senare ska vi ut och skotta min mosters tak. Kul! Kanske blir det att åk pulka med M också. Jag får se.

Later!

& ännu mera snö. Snö. Snö. Snö. Snö.




Jag är less på mitt hår som ska se ut som en risbuske varje dag innan jag tämjer det med plattången!
Snart ska jag pulsa ner genom snön till kungsmässan och möta upp min moster i bokhandeln. Sen blir det raka vägen ut till Anneberg och mysa med henne och kusinerna! Lilla M var butter imorse tydligen, hennes dagis var inte stängt, vilket Ns skola var. Kanske blir så att jag får följa med och hämta henne sen vid två?! Nu ska jag gå ner och äta någonting till frukost. Vad sägs om en av pappas hembakade kardemummabullar?

Later!

We are the world , together

Snöovädret , just nu gillar jag det lite granna . Skolan var stängd idag, och kommer vara stängd imorgon också! U-N-D-E-R-B-A-R-T . Idag var jag nere med Amanda på skansen , tog hand om konfirmanderna. Det är veckans höjdpunkt! Jag mår så bra när jag är där. Finns ingenting som säger varför , det vara är så .


4 x 12 x 50 = deprimerande

Jag såg inte en sekund på Melodifestivalen - trots att jag låg i soffan med min mamma. Nej , istället kunde jag inte sluta fokusera på den extrema molande smärtan i magen. Yes, ala tjejer har det minst en gång i livet - mensvärk. Jag är avundsjuk på alla killar som slipper ha den där veckan. Tolv gånger om året. I cirka 50 år. Jag satt och räknade lite på hur länge en kvinna har mens i snitt . Siffran ligger på 6 år, runt 2500 dagar. Det är helt sjukt.

4 dagar x  12 månader x ca 50 år. Men det här är en låt som iallafall får mig på lite bättre humör:

Helvetesväder!

ÅH VAD ARG JAG BLIR !
Jag seriöst HATAR att bo i Frillesås på vintern! Jag kan inte ta mig till bussen för det snöar så mycket. Sticker jag ut huvudet genom dörren kommer en snögubbe med in sen när jag går in igen. FAN. & jag som verkligen hade sett fram emot ikväll , skulle varit med Dylan & Martin. Och nu blir det inget med det. Bara för att det snöar så förjävla mycket. VAD JAG BLIR SUR!

Masschat?

Massor av semlor på fettisdagen!

Jag älskar min Monki-kofta!

Iallafall, åt en semlebulle med nutella innan jag var med Ulrik i stan idag. Sen träffade vi Anita. Åt mumsig macka på Espresso House, drack te & snackade ugnar på ungdomshuset. De andra köpte semlor , medan jag satt och grämde mig över att kakorna var slut...  På fredag skulle jag egentligen på övernattningen på skansen, men hinner inte med det så jag ska på Elektronen istället. Puss på det !


Så här såg jag ut idag!

Somtimes i need to get away

Shit. Pannkakskyran igår var... tråkigt och deprimerande. Skulle kunna skriva mycket mer om igårkväll , men med risk för irriterade vänner/bekanta/människor så håller jag nog fingrarna i styr.
Just nu ser jag Shrek , och funderar på att gå ner och göra en sats chokladbollssmt till mig själv. Istället för ben & jerrys . Tror inte att konsum har bj , och om de skulle ha det orkar jag inte gå upp till konsum . Latmask.



Lovet kanske blir härligt i alla fall . Bara ligga hemma , sova till två varje dag , och sen på onsdag - fredag ska jag jobba . Det kommer få mina eländiga tankar att försvinna för ett tag hoppas jag . Annars ska jag baka massor . Se på massa film .

Wisdom in high state!

Go for it, run toward it,
dive in head first.
Live life with no regret.
Put your heart out there,
don't be scared,
you might get hurt.
But it's all worth
it in the end.
'Cuz the best is yet to come



Denices kloka ord!

Shopaholic , vaddå då ?

Var och shoppade med pappa & hans kreditkort idag! Vilken ska jag ha på mig imorgon , den mörka eller den ljusa ?

kärlek...

... nej usch jag orkar inte skriva någonting om det. Dels för att min stukade hand gör o-n-toch för att det gör ont i bröstet när jag tänker på just... kärlek .

talk to me , i am not deaf ; write to me , i am not blind

Alla gånger jag träffar en kille så tar jag alltid ungefär en halv dag när jag inte hör av mig, för att se om han ens skulle bry sig om att jag inte skrev. Det gör jag just nu , ett sms på hela dagen. Men ingenting. Ingenting på sms , ingenting på msn , ingenting på bilddagboken.  Vad ska jag tolka det som?
Jag tolkar det som jag alltid tolkar det : Han är inte intresserad . Om han vill ha mig , så får han kämpa lite för det. Så jobbigt är det inte att ta kontakt med mig. Hur lång tid tar det att skicka ett "hej" på sms ? Tjugo sekunder?



Om jag ens ska orka bry mig om killen ifråga tänker jag inte bara ge och ge och ge , jag vill få lite också.
Så länge jag är singel och fågelfri tänker jag göra vad jag vill - med vem jag vill.

Some random stuff !

Jo visst var det ett tag sedan jag bloggade . Men jag har haft fullt upp! Killar till höger och vänster... nej jag skojar bara! Just nu sitter jag på biblioteket med N och vi har kul åt random primitiva varelser . Lite små kul sådär. I helgen ska jag spela in en ny låt, om jag kommer på vilken jag ska spela in vill säga.
Mina skor gick sönder idag! Visst, det var uggs , men de är de varmaste skorna jag någonsin haft på mina fötter. Jag och pappa åkte istället bort och köpte mig ett par snörkängor och ett par nya uggs . Imorgon ska det ju bli snöoväder igen , me not like!
Nu kurrar min mage , vi ska hitta någonting att äta.

Erica

och hennes tusen sätt att överleva.

RSS 2.0