Leta inte + knep

Liten självförtroende-skola, del två.

Båda könen tror att det är svårt att hitta en bra partner. Trots det är man omringad av bra män och kvinnor hela dagarna. Problemet är att när vi får syn på någon vi är intresserade av försvinner resten av världen, som om denna person vore hela världen. Hela existensen verkar hänga på den personen och när man kanske får ett ”nej” från personen ligger man som en liten hög av kött och ben på marken och gömmer sig under en sten. Men resten av världen finns faktiskt kvar! Glöm inte den! Personen du riktat dig in på kanske är ett riktigt svin, det vet du inte. Men du vet inte heller om personen i fråga är underbar.
Det finns ingen anledning till att lägga all fokus på att träffa någon ny. De dyker upp där du brukar vara, om du är med vännerna och träffar en ny person ligger det helt naturligt att du pratar med honom eller henne. Vem vet, kanske är det den där fabulous’a personen som du letat efter så länge? Det verkar konstigt om du inte pratar med personen. Att tänka så får dig att vara mer avslappnad och inte längre desperat och kan istället vara den roliga och intressanta person du egentligen är. Det är Rätt Inställning.


bild: reseguiden.se

Knep:
Du har riktat in dig på att lära känna en person i lokalen. Tänk dig att ni redan har en romantisk relation. Tänk dig att den där stressen för att ”undrar som vi kommer strula” är bortblåst. Hur skulle du då bete dig om den biten redan var avklarad? Förmodligen skulle du vara helt avslappnad när du pratade med honom om intressanta saker som är ospänt, förställt och fullt av obekväma blickar. Led den andre i ett mentalt stadium där det är otvunget och kul för er att vara med varandra. Visa vägen genom att vara sån själv, det visar vägen att han i sin tur ska vara så mot dig.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Erica

och hennes tusen sätt att överleva.

RSS 2.0